dinsdag 6 juli 2010

Shoplog: Gelnagelset


Zoals jullie op Twitter misschien al hebben gelezen heb ik een gelnagelset gekocht. Ik heb het een paar weken geleden van mijn schoonmoeder geleerd en nu heb ik dus mijn eigen set gekocht. Deze heb ik van mijn moeder gekregen alvast voor mijn verjaardag. Ik ben er zo ontzettend blij mee!

Ik heb het natuurlijk eventjes op de foto voor jullie gezet en er komt nog een ''How to do'' over. Ik totaal was ik € 92,- kwijt en ik heb nog een pot van me schoonmoeder voor me verjaardag gehad. Me uv-lamp die ik ook nodig heb komt als het goed is van de week binnen en dan is me set compleet.
Dit is dus mijn nieuwe set. Je hebt zoveel nodig om het goed te kunnen doen. Ik heb het volgende aangeschaft.
* Links zie je 2 witte blokken. Hiermee kun je je nagels opruwen zodat je dus de gel erop kunt doen. Die kostte € 1,31 per stuk.
* Op de witte blokken ligt een penseel, hiermee breng je dus de gel aan op je nagels. Deze kostte € 7,74.
* Daarachter staat een fles met blauw/groene vloeistof. Dit gebruik je op het einde omdat de bovenste laag van je gelnagels plakt. Hiermee haal je dus die plaklaag weg. € 3,51.
* Daarnaast staat een pompdispencer. Ideaal om dus die blauw/groene vloeistof op te doen. Hoef je alleen maar je watje erop te leggen en te pompen. € 5,89.
* Ik heb ook een super lieve nagelknipper gekocht om de witte tips mee af te knippen. Hij is versierd met leuke bloemen. Deze was € 11,30
* Daarvoor staat de basis gel. Dat is dus de eerste laag die je over je tip en gewone nagel zet. Daar hecht later de gel aan vast. € 13,03
* Dan nog 2 veilen. Van de ene is een kant recht en de andere rond. Hiermee veil je de tips zoals je het wilt hebben. De andere is dunner en recht. Hiermee vijl je de onderkant van je nagels. € 0,82 en € 1,13.
* Daarachter staat nagellijm om je tips mee vast te zetten. € 1,73
* Achter de lijm staat buildergel in de kleur pink. Dit is de gel laag die over de basis gel gaat. Hiermee vorm je dus de nagel. Deze heb ik van mijn schoonmoeder gehad en kostte volgens mij € 32,-
* Daarachter staan de tips. Ik heb gekozen voor spierwit. Er zitten 100 stuks in en ze kostte € 14,88.
* Daar rechts van staan een soort watjes. Het ideale is dat deze niet pluizen! € 5,36.
* Daarvoor staat super shine gel. Dit is het laatste laagje wat je op je nagel doet. Deze glanst heel mooi en beschermt je nagel beter tegen beschadigingen. € 14,22.
* Sommige van jullie zullen het potje ernaast wel herkent hebben. Out The Door topcoat. Ik zag hem staan en wilde hem nu dan echt uitproberen. € 7,08
* En dan als laatste alcohol om je eigen nagel op het begin mee te ontvetten. Zodat de gel beter hecht. € 4,17.

Mijn uv lamp komt dus als het goed is van de week. Na de basisgel, buildergel en super shine gel moet je 2 minuten onder de uv lamp. Anders wordt de gel niet hard.


Ik heb mijn spullen gekocht bij Centre cosmétique in rosmalen (noord-brabant) Voor meer informatie kun je naar hun site gaan www.morebeautifull.nl

3 opmerkingen:

 1. Dat doosje met die nagels heb ik ook precies de zelfde maar dan voor maar €2,50 :o

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Leonie: Waar heb je die gehaald dan? Nu ben ik nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ben ik benieuwd hoe je ze zet! Leuke site!
  Kleine tip voor de rest van je site, je spelling en zinnen kloppen vaak niet, dat is lastig lezen.. En misschien kan je bij reviews meer plaatjes doen?
  Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.