zondag 4 juli 2010

This Month Favourites

Ik wil aan het einde van iedere maand een blog plaatsen over mijn producten van die maand! Ik kies elke keer producten uit die ik die maand veel gebruikt heb en de echte aanraders!

Enjoy!

Babor Cleansing Hy-öl & Babor Cleansing Phytoactive Base

Afbeelding 152
Ik gebruik ze voortaan iedere dag onder de douche en me huidje is nog nooit zó zacht geweest! Dit is gewoon iedere keer weer genieten! Weg droge plekken en een trekkerig gezicht! Dit is een van de beste producten die ik ooit voor me gezicht heb gebruikt.
Nadeel is dat het best prijzige producten zijn en dat ze alleen bij de schoonheidsspecialiste te kopen zijn. Meer over dit product kun je lezen in mijn
review van gisteren.

Maybelline New York, Colorsensational 330 Chic Plum

Afbeelding 153
Eigenlijk ben ik echt een lipgloss meisje. Ik vind lippenstift meestal zo droog, vaak fel en mat. Totdat ik laatst tegen deze lippenstift liep. Hij smeert als een lipgloss, glanst als een lipgloss en voelt aan als een lipgloss. Binnenkort nog een review hierover!


The Body Shop palette

Afbeelding 160 Afbeelding 161
Deze palette heb ik de afgelopen maand vaak gebruikt. Ik kocht hem met bijna € 50% korting. Er was een special members kortingsdag en toen heb ik van alles ingeslagen waaronder deze schitterende palet. De blush is lekker roze met een mooie shimmer erin. De oogschaduws zijn beige/roze, lila/roze, paars en héél donker paars. Overal zit een mooie shimmer in en hebben ze veel pigment. De normale prijs van de palette was volgens mij € 25,- dus ook helemaal niet duur!


Lancaster shine-on Lip Balm 20 spf, 003 pink

Afbeelding 162
Nu de zon eindelijk is gaan schijnen en we allemaal een lekker kleurtje krijgen, wil ik wel graag mijn lippen beschermen. Daarvoor deze lipbalsem met een lief kleurtje en 20 spf. Het is niet de handigste verpakking. Onderaan zit een draaiknop en dan komt er boven in het kwastje de lipbalsem uit. Vaak véél te veel helaas. Maar desondanks is het een goed product!


Myléne Vision Visage peeling

Afbeelding 164
Myléne is een merk wat je alleen op beauty party's kunt kopen. Jij nodigt vriendinnen bij jou thuis uit en een mederwerker van Myléne komt dan naar jullie toe en legt alle producten uit. Je kunt zelf ook producten proberen. Ze hebben alles voor je lichaam en gezicht. Maar ook verkopen ze make-up en nagellak. Over de meeste producten van Myléne ben ik spreken. Alleen is ze geur vaak niet zo lekker. Deze maand heb ik vaak deze peeling gebruikt. Er zitten fijne scrubdeeltjes in die je huid zijdezacht maken!

Dit waren mijn favoriete producten van deze maand! Deze moeten jullie zeker proberen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.