zondag 4 juli 2010

Shoplog + Review: Babor Huidverzorgings producten

Bij deze mijn eerste shoplog en alvast een review van enkele producten. De shoplog is eigenlijk niet van mij, maar van mijn moeder. Die is afgelopen vrijdag naar de schoonheidsspecialiste geweest in Drunen (Noord-Brabant). Ze is bij Beauty & Nail geweest. www.beautyennail.nl

Natuurlijk had ze ook aan mij gedacht en kwam ze thuis met super leuke spulletjes. Het is van het merk Babor. Een prijzig merk, want ze was voor 6 producten € 183,50 kwijt. Babor kun je alleen kopen bij de schoonheidsspecialiste, maar het is echt een aanrader om te gebruiken. Babor is een Duits merk. Meer informatie vind je op hun site www.babor.de

Afbeelding 050

Links staat de Babor Cleansing Mild Peeling € 16,50. Daarnaast staat de Babor Cleansing Hy-öl € 19,50.
Dan volgt de Babor Cleansing Phytoactive Base € 15,50,-. Dan volgt de Babor Medium protection sun cream 20spf € 27,-
Dan nog een dagcream van Babor System Gold Day Cream for dry skin € 48,- Dan Babor High Skin Refiner Lifting eye Cream € 57,-.
Ervoor liggen nog 2 monstertjes. Rechts een creme, waar die voor is ben ik nog niet achter. Daar links van ligt een zilver oogpotlood, maar
hij is erg groot.


Review Time!

Ik ga niet alle producten reviewen, aangezien de liftende oogcreme niet voor mij is en de dagcreme is ook voor de oudere huid. Deze zijn voor mijn moeder. Wel review ik de andere producten. Ik heb een erg lastige huid. Extreem gevoelig (zie: overal allergisch voor) en echt extreem droog. Heb een tijd lang een lijn van Niveau Youngh gebruikt, maar ze was niet vochtinbrengend genoeg. Ik heb deze lijn nu 3 dagen gebruikt en hij is echt super! Mijn gezicht is super zacht en helemaal gevoed!

Afbeelding 141
Babor Cleansing Hy-öl € 19,50

Dit is een olie die je op je droge huid aanbrengt en inmasseert. Dit moet je nog niet afspoelen, want hier moet dalijk de Phytoactive Base overheen.

Het product
Het doosje zelf is ontzettend chique, wit met zilver. Het flesje zelf is doorzichtig, met een handig pompje bovenop. Op het pompje zit een plastic beveiliging zodat het niet kan lekken. Het flesje is simpel, maar handig! De kleur van het goedje is een gele olie en hij ruikt heerlijk! De geur bestaat uit natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot.

Tijdens gebruik
Het is voor mij wennen om het op de droge huid aan te brengen aangezien ik zulke dingen normaal op de vochtige huid aanbreng. Wel is het een heerlijke olie om in te masseren. Je moet volgens de schoonheidsspecialiste 3x pompen. Ik vond dit toch iets teveel en doe het met 2 pompjes.

Wat beloofd het product volgens de beschrijving?
Verwijderd grondig een behoedzaam zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt diep en de teint ziet er rozig fris uit. Vrij van conserveringsmiddelen.

Eindoordeel

Het product doet inderdaad wat er beloofd wordt. Ik heb echt een babyhuidje en hoef niet meteen naar mijn creme te rennen, omdat mijn huid zo droog aanvoelt! Top!

Product: 10/10

Prijs: 7/10

Gebruiksgemak: 10/10

Verpakking: 8/10

Eindoordeel: 8,75

Afbeelding 143
Babor Cleansing Phytoactive Base € 15,50

Dit product is een olie/lotion gemaakt van kruiden. Dit masseer je over de Hy-öl heen. Daarna doe je wat water op je handen en begin je je gezicht te wassen.


Het product
Ook dit doosje is weer chique. Je kunt zien dat de lijn bij elkaar hoort. Het is een bruin/oranje goedje die naar verschillende kruiden ruikt. Ook dit flesje heeft een pompje met beveiliging.

Tijdens gebruik
Je doet dit dus weer over je Hy-öil heen. Ik heb nog nooit een product gehad dat ik zo moest gebruiken. Volgens de schoonheidsspecialiste moest ik 2x pompen, maar ik gebruik 1 pompje. Dit is genoeg vind ik. Hij ruikt wel echt super lekker!

Wat beloofd het product volgens de beschrijving?
Tijdens de reiniging wordt de huid door met een geselecteerde kruidenessences uit munt, berk en rozemarijn verlevendigd en verfrist. Ze wordt tot diep in de poriën gereinigd. Een voelbare belevenis voor huid en zintuigen.

Eindoordeel

Ook dit product doet precies wat hij moet doen. Ik heb er zeker een nieuw favoriet product bij!

Product: 10/10

Prijs: 7/10

Gebruiksgemak: 10/10

Verpakking: 8/10

Eindoordeel: 8,75

Afbeelding 144
Babor Cleansing Mild Peeling € 16,50


Bij de cleansing lijn hoort ook een peeling. Ook deze moet je op de droge huid gebruiken. Echt apart, ik gebruik iedere scrub normaal op een vochtige huid!

Het product
Hetzelfde chique doosje. Het goedje is beige met bruine korreltjes. De scrub deeltjes zijn heel fijn. Precies goed voor je huid! Het zit in een tube dus dat werkt ook wel handig. Alleen vind ik pompjes makkelijker werken. De tube is alleen niet zo groot dus ik vind de prijs best hoog voor deze peeling.

Tijdens gebruik
Je brengt het dus aan op een droge huid. Wel een beetje raar, maarja alles went. Na het scrubben laat het een fijn olie laagje achter op je huid, heerlijk! De geur is trouwens ook super! Heerlijk naar perziken!

Wat beloofd het product volgens de beschrijving?
Milde gezichtspeeling voor elke huid. Fijngemalen afgeronde perzik pitten bevrijden de huid op zachte wijze van verhoorningen en huidschilfers aan de oppervlakte. tegelijk werken plantaardige lipiden uit sesamolie herstellend en verzorgend.

Eindoordeel

Alweer klopt de beschrijving van het product! Top top top!

Product: 10/10

Prijs: 6/10

Gebruiksgemak: 10/10

Verpakking: 8/10

Eindoordeel: 8,5


Afbeelding 145
Babor Medium protection sun cream 20spf € 27,-
Ik was eigenlijk al een tijdje opzoek naar een gezichtscreme met spf erin. Echt schandalig dat ik die nog niet had! Het is zo belangrijk om je gezicht te beschermen tegen de zon.

Het product
Dit doosje heeft de uitstraling van een zonnebrand. Wit met oranje. Vind ik altijd wel handig, want dan hoef je niet zo lang te zoeken. De crème zelf is een beetje licht geel. Hij ruikt niet naar een standaard zonnebrand. Maar hij ruikt een beetje naar perzik. toch vind ik de créme best prijzig voor een zonnebrand créme.

Tijdens gebruik
De schoonheidsspecialiste adviseerde mij om het om de 2 uur op te smeren, maar ik doe het 's morgens onder mijn make-up. Het product smeert goed en trekt snel in. Werkt ook goed vochtinbrengend. Zelfs ik heb geen droge plekken meer! Ik had het gisteren op bij een festival waar ik de hele dag in de zon heb gestaan en ik ben helemaal niet verbrand.

Wat beloofd het product volgens de beschrijving?
Innovatieve zonnecréme voor het gezicht met gemiddelde beschermingsfactor.

Eindoordeel

Hij beschermt inderdaad. Niets op aan te merken.

Product: 10/10

Prijs: 6/10

Gebruiksgemak: 10/10

Verpakking: 8/10

Eindoordeel: 8,5Alle producten zijn echt hun geld waard geweest! Wat een top producten! Mijn huidje is nog nooit zo zacht geweest!
Een aanrader voor alle meiden met een extreem droge huid, maar natuurlijk ook voor alle andere meiden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.