Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 31 augustus 2010

'Bout Brands: H2O

Een tijdje geleden kwam ik in aanmerking met het merk H2O. Ik had nog nooit eerder van dit merk gehoord en probeerde wat monstertjes uit. Zoals jullie weten heb ik erg veel last van exceem en is het voor mij moeilijk om een fijne bodylotion, douchegel, gezichtreiniger enzovoorts te vinden voor mijn huid. Met H2O had ik nergens last van. Ik besloot me een beetje te gaan verdiepen in dit merk en wilde nu ook jullie kennis laten maken met dit merk.

H2O is het eerste gezichts- en huidverzorgingsmerk dat hun producten baseert op mineralen, gezuiverd water en natuurlijke ingrediënten uit de zee. Klinkt dat al niet meteen verleidelijk? Zij gebruiken de zee als bron. De zee heeft de kracht om te helen, te beschermen en te vernieuwen. De zeeplanten en overige diepzee voedingsstoffen kunnen de gevoelige huid kalmeren en staan ze bekend om hun intense hydratatie, revalisatie en vertraging van het verouderingsproces.
De producten van H2O zijn niet getest op dieren en worden verkocht in milieuvriendelijke verpakkingen. En dat is altijd fijn om te weten!

Oasis Skincare lijn
De Oasis lijn van H2O is geschikt voor de jongere huid en is ook meteen de best verkochte lijn. De Oasis lijn bezit de kracht om intens te hydrateren en een vermoeide huid weer te laten herleven. De Oasis lijn heeft een olie-vrije basis, hierdoor raken de poriën niet overbelast door de intensieve hydratatie. De Oasis lijn bestaat uit:

Dual-Action Eye Make-up Remover € 18,- - Verwijderd zelfs de meest hardnekkige oogmake-up. Bevat zachte en natuurlijke ingrediënten die de gevoelige huid verzorgen. Voor de droge en normale huid.

Face Oasis Cleansing Water € 26,- - Een cleanser met hydraterende zeewieren die make-up en onzuiverheden verwijderd terwijl het natuurlijke vochtbalans behouden blijft.

Oasis Mist € 16,50 - Een hydraterende, voedende mist die verrijkt is met natuurlijke vitaminen en mineralen. Ook bevat deze mist vitamine A, C, E en provitamine B. Hij werkt als verfrisser, toner en fixeert je make-up.

Oasis24 Hydrating Booster € 33,- - Een serum waarmee de vochtopname van de huid met 60% toeneemt. Deze Hydrating Booster versterkt het effect van elke moisturizer.

Face Oasis Hydrating Treatment € 38,- - Je huid wordt verwend met een ultieme hydratatie en frisheid. Er zitten zee-extracten van wakame, zeesla en zeevenkel in die vitamine A,C, E en provitamine B bevatten. Deze vitamine voeden en beschermen je huid.

Face Oasis Ultra Hydrator € 44,- - Een hydraterende gelformule met het comfort van een crème. Geeft intense hydratatie terwijl bruine algen ervoor zorgen dat je vochtbalans in orde blijft.

Face Oasis Hydrating Lotion € 44,- - Deze lotion bevat SPF30 wat altijd fijn is! De moisturizer hersteld de huid 24 uur per dag van de opgelopen schade en werkt tegelijkertijd als after sun.

Night Oasis Oxigenating Rejuvenator € 39,- - Deze nachtverzorging is een multi-tasker. Je huid kan beter ademen doordat onzuiverheden (die de stofwisseling van je huid vertragen) worden verwijderd. Maar deze rejuvenator hersteld ook de vochtbalans, gaat de veroudering van de huid tegen en vergroot de hydraterende eigenschappen.

Eye Oasis Moisture Replenishing Treatment € 27,- - Een intensieve hydraterende oogverzorging die fijne lijntjes afzwakt en de huidsstructuur en glans hersteld.



Vitamines

Je zag vooral de vitamines A,C, E en Provitamine B langs komen. Ik heb voor jullie uitgezocht waar deze vitamines nou goed voor zijn.

Vitamine A - Versterkt de beschermde laag van de huid. Ook is deze vitamine nodig voor het onderhoud en reparatie van de opperhuid.

Provitamine B - Provitamines zijn stoffen die het lichaam zelf om kan zetten in vitamines. Vitamine B is een vitamine groep die erg effectief zijn voor het onderhoud van een gezonde huid. Deze groep vitamine vecht tegen het verouderingsproces die wordt veroorzaakt door stress, vervuiling en het milieu. Ze werken perfect in samenwerking met elkaar en met andere vitamines.

Vitamine C - Deze vitamine zorgt ervoor dat het immuunsysteem van je lichaam en huid op peil wordt gehouden. Ook is deze vitamine belangrijk voor herstel, groei en reparatie van de huid.

Vitamine E - Versterkt de heling en reparatie van de huid.



Nadat ik mezelf in dit merk verdiept heb, ben ik het steeds interessanter en leuker gaan vinden. De producten zullen voor sommigen wat prijzig zijn, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Je zal wel degelijk het verschil merken tussen een Etos oogcrème en een H2O oogcrème. Ga anders langs de ICI paris en vraag om een monster en ervaar het zelf!

1 opmerking:

  1. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

    My webpage ... skin lightening for african americans

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.