maandag 30 augustus 2010

Shoplog Milaan

Jullie houden nog steeds een shoplog filmpje van mij tegoed. Maar ik heb problemen met het filmpje op mijn pc zetten, dus ik moet paps lief aankijken van de week. Vandaag show ik jullie alvast mijn kleding die ik in Milaan heb gekocht. De beauty producten komen nog in het filmpje.

Als eerste 2 legging broeken van de Zara. Ik heb een bruine en een zwarte aangeschaft. Ik ben echt gek op legging broeken. Ze zitten zooo fijn! ik heb er inmiddels ook al een stuk of 10. Dus ook deze komen bij mijn collectie. Ze waren € 20,- geloof ik.

Dan nog een jurkje die ik ook bij de Zara heb gehaald. In Nederland hebben ze het jurkje ook hoorde ik van een vriendin. Ik vond het jurkje meteen leuk. Ik hou van de combinatie blauw grijs. Dus dit jurkje sprak mij meteen aan.

Dan nog een roze shirtje bij de H&M. Bij de hals 'hangt' het naar beneden. Ik vond het een lief shirtje en heb hem eigenlijk in combinatie gekocht met het onderstaande colbert.

Ik ben al heel lang op zoek naar een colbert die niet al te duur was. Want tja het geld groeit bij mij ook niet op mijn rug en al die beauty producten kosten mij een fortuin. En vaak ben je toch wel wat geld kwijt voor een colbert. Deze kostte maar € 20,- bij de H&M. Op de pop hing die met het roze shirtje eronder. En met het touwtje van het shirt knoopte ze het colbert dicht. Echt een super leuke combinatie die ik zelf niet had bedacht!

Ik was meteen verliefd op deze sjaal! Wauw ik vond het zooo cool! De combinatie van verschillende stoffen waren zo mooi bij elkaar dat ik het moest hebben. Hij kostte wel € 18,- wat ik toch wel prijzig vond voor een sjaal. Maar ik ben er super blij mee!

Dan kocht ik ook nog deze sjaal op een markt. De sjaal kostte € 8,- en ik vond het zo leuk dat ik het meteen meenam. Er hangen allemaal flosjes aan met bloemetjes, so cute!

Qua kleding heb ik niet zo heel veel gekocht, maar wel de dingen die ik nodig had. Mijn beste aankoop is toch wel echt mijn bruine panter sjaal. Ik ben er echt helemaal weg van!

Komen jullie altijd met een hele koffer vol met nieuwe kleding aan, als je terug komt van vakantie?

5 opmerkingen:

  1. Aw dat jurkje en het roze shirtje zijn erg leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat jurkje en dat shirtje zijn echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik heb dat shirtje van de h&m ook maar in het blauw :-D.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.