dinsdag 24 augustus 2010

Review: Lavertu Terre de Soleil

1 jaar geleden kreeg ik deze bronzer van mijn moeder. Dit was eigenlijk mijn eerste duurdere product. En ik was meteen verliefd op de kwaliteit. En na 1 jaar heeft nog steeds geen een bronzer deze kunnen overtreffen. Mijn moeder heeft hem toen, geloof ik voor 40 gulden gekocht. Ik kan hem nergens meer vinden in de winkels, maar ik ging even googlen en zag dat je hem wel online kon bestellen. Ik heb de terre de soleil in de kleur nummer 02.

Het Product
Volgens de site kun je ongeveer 350 keer je gezicht bronzen met deze bronzer. Hij is ontzettend zuinig en dat is
natuurlijk ook niet onbelangrijk! Het doosje vind ik heel chique. Donker blauw met in gouden letters Lavertu. Er zit ook een klein kwastje bij. Wel een hele fijne kwast, maar ik vind hem gewoon te klein om bronzer mee op te doen. Verder zit er ook nog een spiegeltje in, wat natuurlijk altijd handig is! Als ik de bronzer zie wil ik hem ook altijd meteen op doen!
Tijdens gebruik
De site zegt dat hij zuinig in gebruik is en ik kan dat alleen maar beamen. Ik heb hem nu al een jaar en het lijkt alsof er nog evenveel inzit. Als je met je kwast er overheen gaat heb je ook geen losse poeder in het doosje. Een stevige bronzer dus. Hij brengt super mooi egaal aan en geeft je een gezonde glans. Ik zie er ook altijd meteen een stuk gezonder uit als ik hem op doe. Je hebt ook niet veel nodig, het geeft meteen een mooie tint!
Iedereen die nog op zoek is naar een goede bronzer, dan raad ik deze zeker aan! Deze bronzer gebruik ik echt het meeste van allemaal en eigenlijk kan ik geen minpunten van deze bronzer vinden. In gulden tijd was dit een dure bronzer, maar nu kun je hem kopen voor € 21,50 wat ik een goede prijs vind voor een bronzer. De kwaliteit is echt super!

Cijfers
Product 10/10
Verpakking 8/10
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,5

Deze bronzer kun je bestellen op
http://www.lavertu.nl/ Hij kost € 21,50, maar deze bronzer is zijn geld dubbel en dwars waard!

3 opmerkingen:

  1. Is op de foto ook nummer 02 te zien? Het is lastig kiezen welke kleur je moet bestellen op de site...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik dit produkt ook al heel erg lang. Heb zojuist nog telefonisch contact gehad met Lavertu, want ik wil m graag on-line bestellen. Maar ik kan de kleur niet goed zien op de site. Op mijn doosje staat cod.650, maar bij Lavertu kunnen ze me niet vertellen welke nieuwe kleurcode dit is. Heeft iemand een idee welke kleurcode ik zoek? Er is hier geen winkel meer in de buurt die dit verkoopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb hem altijd maar word niet goed van dat ik hem altijd apart van de rest van mijn make-up moet bestellen.iemand een adres waar ik hem kan kopen en ook de foundation van revlon?????

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.