Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 1 september 2010

Outfit Of The Day: Mysteryland Festival


Afgelopen zaterdag was er weer het jaarlijkse festival Mysteryland. Mysteryland is het grootste festival van Nederland met zo'n 60.000 bezoekers. Je vindt er onder andere house, hiphop, techno, hardstyle en trance. Er zijn 21 verschillende muziek area's en 150 dj's. Het terrein was super mooi aangekleed en enorm groot! Ik heb echt mijn ogen uitgekeken naar alle mensen die er rondliepen.

De weervoorspellingen waren erg slecht. Er werd veel regen voorspeld. Vandaar dat ik maar een vest en een sjaal uit de kast had getrokken. De sjaal heb ik laatst in Italiƫ gekocht. Het vest komt van de Zara met daarop een grijze riem. Ik heb een broek/legging aan van de Open32. Mijn schoenen had ik op de foto's nog niet aan. Ik had namelijk mijn oude afgetrapte vans aan. Die draag ik altijd op festivals.

Mijn pony had ik ingevlochten vanwege het weer. Dan heb je in ieder geval geen natte pony op je voorhoofd geplakt. Verder heb ik smokey eyes gemaakt, maar niet te heftig. Op mijn lippen heb ik een transparante lipgloss van Wet 'n Wild.

Een close up van mijn smokey eyes. Ik gebruikte een grijze glitter oogschaduw van Bourjois en een zwarte oogschaduw van Chanel. Dan mijn perfecte eyeliner van de Hema. Op mijn wimpers draag ik Bourjois Volume Clubbing Ultra Black, mijn favoriete mascara.


Dan als laatste nog een paar sfeer foto's van Mysteryland.

4 opmerkingen:

  1. Mooie outfit!
    En leuke foto's!
    Bedankt voor je leuke reacties! :]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zoek al een tijdje zo'n sjaal maar ofwel zijn ze te duur ofwel ofwel zo'n hele dunne slappe stof :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super vet dat je daarheeb bent geweest!! :D:D:D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.