zaterdag 4 september 2010

Question Time! Gebruikt jouw vriend/broer/vader beauty producten?

It's Question Time

Het is weer tijd voor een nieuwe question. Het 2de artikel voor vandaag. Hopelijk doet iedereen weer gezellig mee om dit onderwerp actief te krijgen en houden!

De question van deze week
Gebruikt jouw vriend / broer / vader beauty producten? Met beauty producten bedoel ik iets om zijn gezicht mee te reinigen of bodylotion enzovoorts. Ik ben benieuwd hoeveel jongens/mannen stiekem toch beauty producten gebruiken!Vriendjelief gebruikt mijn producten hahaha. Voornamelijk mijn face wash en face scrub. Ik vind het niet erg en vind het juist fijn dat hij zo goed voor zichzelf zorgt. Verder zal die thuis misschien nog een crèmepje hebben staan, maar dat zal niet veel zijn. Mijn broer heeft een verzorgingslijn van de schoonheidsspecialiste die hij gebruikt. Hij had enorm veel last van zijn huid. Héél droog, maar ook last van pukkels. Nu is zijn huid veel beter en doet hij braaf iedere ochtend en avond zijn huid verzorgen. Vaak komt die bij mij ook nog om een bodylotion of zo vragen.


Ik ben benieuwd wat je mannen in jullie leven voor beauty producten gebruiken. Ik vind hier niks mis mee. Vind het eigenlijk wel fijn als ze zichzelf goed verzorgen. Een jongen die beauty producten gebruikt krijgt van mij wel een plus punt!

5 opmerkingen:

 1. Op dit moment gebruikt er niemand wat van mij, maar zou er geen problemen mee hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heb ooit eens foundation op m'n vaders neus gesmeerd, omdat hij ontzettend rood zat en naar een belangrijke receptie moest, foto's enzo :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriend gebruikt mijn heat protection spray van Freeman als leave in conditioner. Verder gebruikt hij af en toe mijn bodyscrub .. maar verder niets eigenlijk. Mijn spullen reuken te vrouwelijk voor hem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn vriend gebruikt gewoon Gel, deo, parfum, douchgel en shampoo, maar niet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn vriend pikt wel eens wat van mij zoals lippenbalsem, rosebud salve en handcreme. Van zijn eigen gebruikt hij niet zo veel maar hij heeft een goede makkelijke huid. Geurtjes, axe, de standaard dingen gebruikt hij zeg maar! Heb wel een wake up gel gekocht van nivea voor hem oh en hij vind de lush geweldig hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.