maandag 27 september 2010

Review: Manhatten Lips2Last

Alweer een review over een lipproduct. Deze keer over de Manhatten Lips2Last. Gekocht bij de prijsmepper. Daar kun je van alles kopen voor minder geld. Nu stond er heel veel Manhatten en de vorige keer heel veel Wet 'n Wild. Een erg leuke winkel om eens binnen te lopen als je er een in de buurt hebt. Ook hebben ze veel lichaam- en haarverzorgings producten. Je bespaard mooi een paar euro's en dat is nooit erg!

Terug naar de lips2last. Ik hou nooit zoveel van lang houdende lipstick. Vaak droogt het je lippen enorm uit en de gloss gaat er vaak snel vanaf. Toch sprak deze kleur mij erg aan en besloot ik het dus mee te nemen. 
Het Product 
De lips2last zit in een stick met aan de ene kant de glos en aan de andere kant de lipstick. De gloss is erg stroperig als ik een swatch maak. Het kwastje is écht verschrikkelijk! Heel erg kort en harde haren en dan die vieze stroperige gloss erbij. Nee zo op het eerste gezicht absoluut niet fijn! De kleur breng je aan met een spons applicatie. Deze voelt wel fijn aan als ik een swatch maak. De verpakking ziet er niet speciaal uit, maar ook niet goedkoop. Ik heb deze lips2last voor ongeveer € 7,- gekocht. 

Tijdens gebruik
Eerst breng ik de kleur aan. Dat gaat gemakkelijk en snel. De spons applicatie doet gewoon wat die moet doen. De kleur is heel lief donker roze. Ik vind het een ontzettend mooie kleur! Na een paar minuten drogen breng ik de gloss aan. Ver-schrik-ke-lijk! Duidelijker kan ik het niet omschrijven. Er lijkt wel stroop op mijn lippen te zitten met klontjes. Het voelt echt ontzettend vies aan op mijn lippen. Het kwastje brengt ook niet handig aan. De haren zijn te kort en de gloss te stroperig. Zonde want de lipstick is top, maar het wordt verpest door de gloss. 
Eindoordeel 
De kleur is dus top. Ik ben er echt verliefd op! De gloss is dus 3 keer niets. Ik vind het zonde om het te laten liggen, juist omdat de kleur wél super is! Daarom gebruik ik nu een andere gloss eroverheen. Een lipstain gloss van Maybelline. Dit werkt wél fijn en dan is er niets mis met het product. Dus de gloss en het kwastje zouden ze helemaal moeten verbannen en er helemaal nieuwe voor terug doen. Het is dus zonde, want het product is niet spotgoedkoop, maar je moet er wel een nieuwe gloss bij kopen. 
De cijfers baseer ik op de lip2stain zelf en niet op de gloss die ik er nu op gebruik. 
Cijfers
Product 5/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 3/10

Eindcijfer 5,5

Als je dit product koopt zul je dus wel een andere gloss moeten gebruiken. Let op, want je kunt er niet alle glossen opsmeren. Vaak gaat door een verkeerde gloss de kleur er juist af en heb je niets aan je lipstain. 

7 opmerkingen:

 1. hey wat grappig deze heb ik toevallig nog geprobeerd in de da hihi Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer, het is inderdaad wel een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer, het is inderdaad wel een leuk kleurtje. Maar ik ben eigenlijk meer van de zachtroze kleurtjes. Wel zonde.

  Lots of Love xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awh, de kleur is inderdaad prachtig maar jammer dat die zo plakt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt jammer van de kleur is zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er wel mooi uit, jammer van de plakkerigheid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje!!
  Ik ken deze winkel helemaal niet!!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.