maandag 6 september 2010

Shoplog: Boozy Shop


Afgelopen woensdag deed ik een kleine bestelling bij boozyshop.nl. Inmiddels heeft iedereen wel gehoord dat de Boozyshop vernieuwd is en dat ze heel veel nieuwe merken hebben. Toch ben ik niet voor nieuwe producten gegaan, maar heb ik eindelijk een klein deel van mijn wishlist kunnen schrappen. Ik wil al héél lang de NYX lipsticks, lipgloss en de cream blush. Dus die heb ik aangeschaft!
Als eerste heb ik er een half uur (!!) over gedaan om 3 lipsticks uit te kiezen. Uiteindelijk zijn het de kleuren Mauve, Tea Rose en Aphrodite geworden. Helaas lijken Mauve en Aphrodite, op het eerste gezicht, erg veel op elkaar. Dan koos ik ook nog voor de jumbo eye pencil. Deze stond niet op mijn wishlist, maar wilde het wel graag uitproberen. Ik heb de kleur Milk gekozen. Dan de lipgloss. Ik heb er maar een genomen en dat was Sugar Pie. Ik heb spijt dat ik er niet meteen meer heb besteld.

Dan nog een cream blush. Even een aparte foto want ik was vergeten het mee te fotograferen met de rest. Ik heb deze cream blush in de kleurBoho Chic. Ooit ergens een hele mooie swatch van gezien, dus wilde deze heel graag hebben.

Ik had de producten woensdag avond besteld en had ze zaterdag binnen. Dus dat was ontzettend snel. Een aanrader om bij de Boozyshop iets te bestellen. Het is snel en betrouwbaar.

In totaal was ik € 22,64 kwijt voor 6 producten. De lipsticks waren € 2,24, Lipgloss € 4,50, Blush € 6,20 en eyepencil € 3,24. En de verzendkosten waren maar € 1,99.

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mij nieuwe spullentjes! Ik kan ze weer bij mijn stash voegen!

7 opmerkingen:

 1. oe tea rose wil ik ook nog hebben, leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn leuke spulletje! Die Jumbo Eyepencil (Milk) van NXY heb ik ook.Ik bestel er ook vaak, ze zijn best wel snel met verzenden. Veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow je hebt echt een leuke bestelling geplaatst! Komen er ook nog wat swatches, ben wel benieuwd naar de lipgloss, blush en lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wilde Tea Rose ook graag bestellen, maar hij was al uitverkocht. =( Balen! Leuke shoplog zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Ellen: Jep overmorgen wil ik de swatches van de lipsticks laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.