woensdag 8 september 2010

Swatches NYX Round Lipsticks

Zoals jullie al in mijn shoplog konden lezen, heb ik 3 nieuwe lipsticks van NYX. Ik was ontzettend benieuwd naar deze lipsticks aangezien ik van iedereen positieve dingen hoorde. Ik vond het zo moeilijk om uit zoveel kleuren te kiezen! Uiteindelijk ging ik voor Aphrodite, Mauve en Tea Rose. Hierbij voor jullie de swatches. Dit was trouwens ook de eerste keer dat ik ze zag in real life.

Hierboven allemaal op een rijtje. Ik vind de verpakking ook heel leuk. Aan de onderkant zie je welke kleur het is en bovenop de dop staat de naam. De lipsticks zien er leuk uit!

Deze had ik als eerste besteld. Ik had hier al een swatch van gezien en wilde het echt zooo graag hebben. Mijn eerste gedachte toen ik deze lipstick opdeed was: Jeetje wat creamy!! Was eventjes wennen. Maar deze kleur vond ik heel erg mooi.

Dan de kleur Mauve. Het komt niet helemaal goed over op de foto. De echt kleur is heel donkerbruin/paars. Hij komt hier echt te rood over. Ik schrok nogal van deze kleur, want dat had ik niet verwacht. Op de site stond namelijk een zacht paarse bruine kleur. Maar niet zó donker. Maar hoe langer ik erna keek, hoe mooier ik hem vond. Vond het een beetje vintage ogen. Wel een kleur die je niet héél vaak gebruik aangezien die écht opvallend is.

Deze kleur was een beetje een domper. Op de foto komt hij best mooi over. Maar fullface is het niet zo mooi. Deze is écht paars. Op de site stond een licht bruine kleur als swatch. Deze kleur zal ik dus, helaas niet dragen.

Ik begrijp dat het moeilijk is om swatches van een lipstick op een site te plaatsen. Een lipstick komt bij iedereen anders op en op een foto komt het altijd anders over. Maar vooral bij de Aphrodite was het verschil zo groot! Daar zou eigenlijk wel iets aan gedaan moeten worden.

De lipsticks smeren wel echt super fijn! Ze zijn heerlijk creamy, dat is even wennen. Drogen je lippen gelukkig niet uit en er zit veel pigment in. Ik ben heel blij met mijn aankopen, op de laatste na dan, helaas.

9 opmerkingen:

 1. ik kom iedere x weer mooiere kleurtjes tegen van nyx, deze zijn ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tea Rose is echt mijn favoriet. Die gebruik ik bijna iedere dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tea Rose heb ik ook, erg mooi! Ik baal er ook echt van dat die kleuren op de site zo anders zijn dan de kleuren in het echt, je kunt er echt niet vanuit gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tea Rose is heel mooi, die ga ik ook halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het echt super mooie kleuren joh! :)
  thanks voor de review!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.