zondag 17 oktober 2010

Question Time! Beauty ritueel


Heel veel mensen hebben hun eigen beauty ritueel voor alles. Voor hun haar, voor hun make-up, voor hun gezichtsverzorgings of lichaamsverzorging en ook voor hun nagels. Zo wast de ene zijn gezicht 2x per dag en de andere 1x en gebruiken ze dezelfde producten in dezelfde volgorde. Maar hou jij je altijd strikt aan je eigen beauty rituelen? Of doe jij gewoon lekker wat jou uit komt? 
De Question van deze week
Heb jij beauty rituelen? Zo ja waarvoor? En hou jij je iedere dag strikt aan dat beauty ritueel?

Ik heb ook mijn beauty rituelen, vooral voor mijn gezichtsverzorging. 2 keer per dag wassen, daarna gebruik ik tonic, daarna een dag- of nachtcrème en 2 keer in de week scrub ik mijn gezicht. Doordeweeks doe ik dit eigenlijk standaard, maar als ik op stap ben geweest en ik kom om 5:00 thuis, dan ga ik niet op mijn gemakje mijn make-up eraf halen. Dus word ik (net zoals vanochtend) met make-up wakker. Het voelt wel heel vies aan en dan wil ik ook snel douchen. Er is één ding waar ik helemaal geen beauty ritueel voor heb en dat zijn mijn nagels. Ik vergeet het om te doen en als het een beetje afbladert dan geeft dat niets. Sommige meiden lakken hun nagels echt iedere 2 dagen! Nee ik vergeet die 10 kleine nageltjes gewoon, terwijl gelakte nagels er wel 10x beter uit zien. Soms vergeet ik ook mijn wenkbrauwen te epileren. Dit is ook iets wat ik vaak vergeet, Schaam schaam!

Ben ik de enige die zulke slechte gewoontes heeft, of hebben jullie er ook last van? Let me know!

5 opmerkingen:

 1. Natuurlijk heb ik die :)
  Ik was me gezicht ook elke dag 2x per dag. 's Ochtends gebruik ik andere producten (milder, lichter, matterend), dan 's avonds (rijker, vettiger, hydraterend, voedend + anti acné gel).
  Elke ochtend zit ik ook weer uitgebreid voor de spiegel. Ik maak er altijd weer een creatie van. Dat is ook echt een ritueel geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn vaste beauty ritueel, douchen, gezicht reinigen, dag en oog creme en tutten. En 's avonds hetzelfde wel gebruik ik dan nacht creme, en standaard 1x keer in de week krijgen mijn handen een scrub beurt en my body to.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmz, ik heb wel altijd voor het klaar maken van uitgaan een vast ritueel.
  Voor naar school gaan ook wel.
  na het douchen ook, maar na het uitgaan is het tandjes poetsen, make-up afhalen en naar bed. Dan heb ik echt geen zin om helemaal me huid goed te verzorgen enzo.
  pff!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel, doe sowieso altijd aan gezichtsverzorging elke dag en probeer om de drie dagen mijn wenkbrauwen te epileren en ja kan wel begrijpen als je dat soms vergeet, want je denkt niet altijd aan die wenkbrauwen, haha =)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt vaste rituelen, ik doe ook altijd mijn make-up in precies dezelfde volgorde op, alleen soms andere kleuren of andere producten.
  Maar volgens mij heeft iedereen zo zijn eigen ritueel?

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.