Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 1 oktober 2010

Review: Zoeva Kwastenset




Vandaag een product dat ik echt geen dag kan missen! Mijn make-up kwasten! Deze set kreeg ik een half jaar geleden voor mijn verjaardag en vanaf die dag heb ik het iedere dag gebruikt. Dat is dus wel een artikel waard. Ik werkte nog amper met make-up kwasten, op een oogschaduw kwast na dan. Oja, en ik had nog een bronzer kwast waar ik ook mijn blush mee deed. Foundation deed ik met mijn vingers, net zoals concealer. Lippenseel gebruikte ik nooit en ik had (dacht ik toen) genoeg aan één oogschaduw kwast. Deze set heeft voor mij een nieuw gedeelte van de make-up wereld geopend. Ik kan het mij niet meer voorstellen dat ik ooit nog iets aanbreng zonder kwast of met zo'n goedkoop spons oogschaduw kwastje. Als je eenmaal kwaliteit geprobeerd hebt....
Het Product 
De kwasten zien er super chique uit vind ik. Ze zijn bruin met brozen accenten. Overal staat in het zilver op het einde van de steel 'Zoeva' op. De map waarin je de kwasten krijgt is ook super super super chique! Het lijkt een beetje op een slangen motief in lakleer. De map is heel mooi donkerbruin. Alle kwasten voel zacht aan en bevatten stuk voor stuk veel haar. Deze map kost € 30,- voor 18 kwasten. 



Tijdens gebruik
De kwasten zijn ontzettend fijn in gebruik. Je kunt met deze set echt alles doen. Alle kwasten zijn stuk voor stuk ontzettend fijn! Hier zijn nog 2 close-ups van de kwasten.

Van boven naar beneden:
* Schuin afgesneden contour of blush kwast
* Bronzer / poeder kwast
* Stippeling Brush
* Blush kwast
* Foundation kwast
* Rounded crease brush. 
* Concealer kwast
* Oogschaduw kwast

Van links naar rechts:
* lippenseel
* Waaierkwast voor felle blushes.
* Blending brush
* Platte oogschaduw kwast
* Dunne eyeliner kwast
* Schuine oogschaduw kwast
* Eyeliner kwast
* dunne kwast
* Smudge kwast
* Wenkbrauw borstel


Eindoordeel 



Van sommige kwasten vind ik dat ze beter konden. Zo vind ik dat er geen perfecte oogschaduw kwast bij zit. Deze zijn naar mijn idee allemaal te groot of te breed. De eyeliner kwast vind ik iets te hard qua haren. Daarbij heb je 2 dunne lange penselen, waar ik niets mee doe. De plus punten zijn: De stippeling Brush, deze is echt super fijn! De blending brush is ook echt top. Die gebruik ik bijna altijd als ik oogschaduw op doe. 
Ik vind de kwaliteit echt top, maar ik heb geen Mac kwasten, dus ik kan de kwaliteit niet vergelijken. De kwasten die ik het meeste gebruik zijn: De bronzer/poeder kwast, blush kwast, contour kwast, foundation kwast, stippeling Brush, concealer kwast, blending kwast, eyeliner kwast en lippenseel.
I
k heb de kwasten nu een half jaar en ze worden héél veel gebruikt. Daarbij was ik ze eens in de 2 á 3 weken. Op het begin verloren ze wat haren, maar nu niet meer. Als ze gewassen zijn voelen ze weer super aan! Deze kwasten zullen nog heel lang mee gaan. En dat is natuurlijk ook de bedoeling. 



Cijfers
Product 9/10
Verpakking 10/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8,5


De kwasten kun je online bestellen op www.zoeva-shop.de. Ook hebben ze de 88 palettes daar. Ik heb de shimmer en de normale 88. Ook die zijn échte aanraders! 

7 opmerkingen:

  1. Mooie kwasten en ze lijken best goed ! :) Bedankt voor de review ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Enorm goedkoop zo'n setjes, voor mijn foundation brush alleen heb ik al 15 euro betaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De waaierkwast steelt de show!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. deze wil ik ook al een hele tijd bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.