woensdag 24 november 2010

Himalaya in Nederland!

Liberty Health care B.V. introduceert een nieuw lichaamsverzorgingmerk Himalaya in Nederland. Dit merk komt oorspronkelijk uit India en wordt inmiddels in meer dan 75 landen zeer succesvol verkocht. Sinds kort is Himalaya ook in Nederland verkrijgbaar. Ik was ontzettend enthousiast toen ik thuis wat producten toegestuurd kreeg. Ik ben benieuwd hoe de producten zijn en ik laat jullie dit natuurlijk weten! Vandaag even een voorproefje voor jullie om jullie alvast kennis te laten maken met dit nieuwe merk in Nederland. Altijd fijn als we nieuwe producten krijgen in ons kleine kikkerlandje! Het Himalaya assortiment bestaat uit 2 merken: 
- Himalaya Herbals®:
Deze producten zijn op basis van ayurveda. 
Ayurveda is een hindoeïstische gezondheidsleer uit India die zich richt op de totale gezondheid van lichaam en geest. Al deze producten bevatten traditionele kruiden.
- Organique by Himalaya®: Dit merk is 99% organic dit betekent dat een groot deel van de ingrediënten organic/biologisch is en gewonnen zijn doormiddel van biologische landbouw Fair Trade geproduceerd en gebaseerd op de Ayurveda leer. De verpakkingen van deze producten zijn makkelijk te recyclen. 
Alle producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld, klinische getest en zijn op basis van traditionele Indiaanse kruiden. 


Ik kreeg 5 producten opgestuurd. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te testen. Ik kreeg 4 producten uit de Himalaya Herbals lijn en 1 product uit de Organique by Himalaya lijn. 
Uit de Himalya Herbals lijn kreeg ik de volgende producten:
Neem Face Pack:  Dit zuivert de huid en voorkomt uitbraak en terugkeer van puistjes en verbetert de huid structuur. 
Gentle Exfoliating Apricot Scrub: Verwijdert mee-eters en dode huidcellen, zuivert de poriën  en maakt de huid stralend en zacht. 
Lip Balm: Voedt de lippen en maakt ze zacht, voorkomt uitdroging en barsten van de lippen. Beschermt je lippen tegen UV straling. 
Dental Cream: Tandpasta dat het tandvlees en tanden beschermt en versterkt. Bestrijdt bacteriën en slechte adem. 
Het 5de product is van de Organique by Himalaya lijn. Het is een Exfoliating Walnut Face Scrub: Verwijderd dode huidcellen en maakt je huid zacht en soepel. 


Himalaya is nog niet overal te koop. Binnenkort komt er op de site www.himalayaproducten.nl een postcode locator online. Dan kun je je postcode invoeren en dan geven ze je de dichtstbijzijnde winkels. Hier enkele winkels waar ze Himalaya verkopen.
G&W gezondheidswinkel 
Etos in Amstelveen
De vitaminstore in Amstelveen en Leusden
Beau Monde in Amstelveen
Webwinkel Roaring Grace
En via deze link http://www.himalayaproducten.nl/quick-order.htm kun je een bestelforumulier downloaden waarop alle producten staan. Die kun je invullen en opsturen. 

Ik ben inmiddels begonnen met het testen van de producten dus jullie kunnen binnenkort enkele reviews van dit nieuwe merk verwachten. 

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Ik heb wel vaker goede dingen over dit merk gehoord! Ik hoop dat het ook ergens bij mij in de buurt verkocht gaat worden :P

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.