zaterdag 6 november 2010

Question Time! Nailart


Volgens mij vonden jullie de Question Time van vorige wel leuk over extreme make-up. Daarom wil ik deze week iets soortgelijks doen, maar dan met nailart! De een is er gek van en de andere walgt ervan. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! 
Ook deze keer krijgen jullie weer 5 foto's te zien en daarbij krijgen jullie weer 3 keuzes: 1. Ik zou dit doordeweeks kunnen dragen. 2. Ik zou dit op een feest kunnen dragen. 3. Ik zou dit nooit, maar dan ook echt nooit dragen!

Ik zelf ben wel gek op nailart, ik ben er zelf alleen niet zo goed in. Als ik iemand tegenkom met echt super mooie nagels dan móét ik er altijd iets van zeggen. Ik vond het zelfs moeilijk om een foto te vinden waarvan ik de nagels echt verschrikkelijk vond. Nou kijk mee naar de foto's en geef je mening in de comments!

Foto 1

Cool, cooler, coolst! Ik kies voor nummer 1! Ik zou dat anywhere, anytime dragen. Zwart wit is sowieso altijd een goede combinatie en I (L) New York, tjaa dat is toch gewoon zo? Helemaal mijn ding dit!

Foto 2

Bij deze kies ik toch echt voor nummer 3. Ik zou dit nooit dragen. Ik vind het echt totaal niet mooi en het is toch ook gewoon onhandig? Probeer eens met die lange nagels aan je neus te krabben. Dat is moeilijk! Zie je trouwens die nepwimpers die ze opheeft? Wauwie! Jep i like them! Maar de nagels? Nee daarvoor zou ik een nagelknipper pakken.

Foto 3

Dit zou ik dan wel dragen, ook doordeweeks. Dus ik kies voor nummer 1. Dit is echt meer mijn ding, lekker girly en druk maar niet té druk. En ik hou van fruit, dus deze nailart zit helemaal goed! 

Foto 4

Deze moest ik echt even met jullie delen. O MY GOD! Al die dingen zitten gewoon op haar nagels! Zeker zonder twijfel nummer 3. Hoe zwaar zou dit wel niet zijn aan je nagel? 

Foto 5

Dit vind ik weer een nummer 1 waard. Erg mooi gedaan! Wel druk, maar het is niet ordinair ofzo. Ze zouden van mij iets korter mogen zijn. Probeer hier maar eens een muntje mee vast te pakken! Wordt best moeilijk! Maar dit zou ik echt wel kunnen dragen!

Nu ben ik benieuwd naar jullie meningen! Wat zouden jullie wel en niet dragen? Of hou je gewoon helemaal niet van nailart? 

4 opmerkingen:

 1. Oee nailart, love it..!! Ben der zelf zeer slecht in..!! ik vind die appartere dingen wel tof!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OMG foto 4, het enigste wat je kan doen is stil zitten, je kan niks doen met je handen, en foto 5 is de nailart erg mooi, alleen de nagels mogen wel wat korter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik vind foto 3 zo schattig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, Dali kunst aan je vingers. Niet erg handig;) maar wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.