woensdag 10 november 2010

Review: Babor Gezichtreinigers


Toen ik mijn site nét begon waren deze producten een van de eerste producten waarover ik schreef. Toch krijgen jullie vandaag nóg een keer een review te zien van deze Babor producten. Waarom? Toen ik mijn site begon had ik natuurlijk amper nog bezoekers. Dus niet veel mensen zullen deze producten hebben gezien, terwijl deze producten het écht verdienen om gezien te worden! En daarbij kreeg ik enkele monstertjes opgestuurd om te testen. Toen bedacht ik dat ik dus nog een review over deze producten zou schrijven. Vandaar dus dat de flessen al half leeg zijn op de foto, maar mijn oude foto's hadden geen goede kwaliteit. En kleine monstertjes zijn gewoon niet mooi om te fotograferen. I'm sorry! 


Het Product 
De producten van Babor zijn iets duurder dan de gezichtverzorging die je in de drogist kan kopen. Voor de Cleansing Hy-öl betaal je € 19,50 en voor de Phytoactive Base betaal je € 15,50. Deze 2 producten moet je samen gebruiken. Op het begin moest ik hier heel erg aan wennen, maar nu vind ik het echt super fijn. Het product zelf ziet er goed uit. Er zit een handig pompje op en een plastic hoesje er overheen. Als je het product ergens mee naar toe neemt dan is het pompje altijd vergrendeld. Dus geen leeggelopen fles in je tas. De geur van deze producten is gemaakt van natuurlijke oliën van soja, sesam en aardnoot. En dat ruikt lekker kan ik je vertellen. Deze cleansing producten zijn gemaakt voor de droge huid, maar is het goed genoeg voor mijn extreem droge huid? 


Wat beloven de producten?
De Hy-öl verwijderd grondig een behoedzaam zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid ademt diep en de teint ziet er rozig fris uit. De Phytoactive Base heeft een 
geselecteerde kruidenessences uit munt, berk en rozemarijn die je huid verlevendigd en verfrist. Je gezicht wordt tot diep in de poriën gereinigd. Een voelbare belevenis voor huid en zintuigen. 


Links met beveiliging, rechts zonder


Tijdens gebruik
Aller eerst breng je het op een droog of vochtig gezicht de Cleansing Hy-öl aan en masseer je deze een beetje in. Daarvoor heb je 2 pompjes nodig. Hier overheen breng je 1 pompje van de Phytoactive Base aan en masseer deze ook in. Meestal laat ik het nog 1 minuutje op mijn gezicht zitten zodat het er een beetje intrekt en haal het er dan met lauw water vanaf. Eindoordeel 
Deze producten doen precies wat ze beloven. Zodra je het product eraf haalt voelt je huid super zacht en schoon aan. Er blijft geen laagje achter en dit betekend dat je huid dus niet verstopt raakt. Deze producten drogen je huid niet uit en hydrateren goed. Dit zijn voor mij de enige gezichtsreinigers die mijn huid niet uitdrogen en wel voeden en hydrateren! Dus zelfs voor meiden met een extreme droge huid is dit dus écht een aanrader. 

Cijfers

Product 9/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 7/10 (je moet wel 2 producten over elkaar heen brengen dus dat is minder makkelijk.)

Eindcijfer 8 

Babor kun je kopen bij schoonheidsspecialisten en online op babor.nl.

4 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.