donderdag 11 november 2010

Review: Lush The Böögg


Aan het uiterlijk van deze bruisbal is wel te zien dat deze bij de kerstcollectie van Lush hoort. Deze sneeuwman zou voor een kleuren spektakel in je bad zorgen. Nou ik was benieuwd en nam het mee naar huis om deze sneeuwman te testen in mijn eigen badkamer!
Het Product 
Ik ben gek op de bad producten van Lush! Ik lig toch wel gemiddeld 1 á 2 keer per week in bad na een zware werkdag. En niets is dan zo lekker als een leuke bruisbal van Lush in mijn bad te gooien! Dus ook dit deed ik met The Böögg, wat overigens best wel scary klinkt! Maar aan de achterkant van deze spierwitte sneeuwman zitten leuke gekleurde bolletjes! Ik was echt direct nieuwsgierig naar het effect wat deze gekleurde bolletjes in mijn badwater zouden geven. Deze bruisbal kost € 3,95 en weegt 90 gram. 


Wat zegt Lush van dit product? 
Deze hagelwitte sneeuwman heeft een kleurige verrassing voor je in petto! Leg hem in een warm bad, ga er gezellig bijzitten en genieten maar! 

Tijdens gebruik
De geur van Tijm, Lavendel en Rozemarijn zorgen voor een heerlijk kruidenbad. Allereerst verschijnt er alleen wit schuim, maar niet veel later lossen ook de gekleurden bolletjes op en krijg je allemaal gekleurde stippen in je badwater! Zo zie je maar weer dat een witte bruisbal echt niet saai hoeft te zijn!


Eindoordeel 
Ik heb weer genoten van dit product. Ik heb er heerlijk mee gebadderd en zou het zo weer opnieuw kopen. Ik raak inmiddels gewend aan de prijzen. Het is zo jammer dat je er maar 1x mee in bad kan. Jou zou het misschien door de helft kunnen delen, maar dat wordt denk ik een zooitje... 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5

Lush kun je kopen in enkele filialen in Nederland. Die kun je op de site www.lush.nl vinden. Daar kun je ook online op bestellen! 

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

2 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit! :D Ik deelde de bruisballen altijd door de helft, gewoon op een krant, dan gaat er ook niks verloren. Ik vind het toch net iets teveel van het goede om zo'n duur bad te nemen. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke bruisbal :D Bedankt voor de review :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.