vrijdag 26 november 2010

Review: Lush Snow Fairy


Ik ben een echte zoetekauw. Alles wat zoet is vind ik lekker. Zo ben ik ook gek op zoete parfum, daaruit bestaat bijna mijn hele parfum stash. Hoe zoeter, hoe beter! Een hele tijd geleden kocht ik de Bubblegum lipscrub van lush. Deze ruikt echt naar mierzoete kauwgom, maar ik vind het heerlijk en kan er echt van genieten als ik hiermee mijn lippen scrub. Toen ik deze douchegel in de winkel rook, was ik direct verkocht. Deze moest ik hebben! 
De kerstcollectie van Lush is inmiddels een begrip geworden in de beauty wereld. Ook dit product is erg bekend uit de kerstcollectie. Snow Fairy, de douchegel voor lichaam en haar met haar mierzoete geur. Yup, i like it! 


Het Product
De liefroze douchegel zie je al zitten door de doorzichtige fles. Wat is er nou heerlijker dan roze douchegel? Ik ben wel echt een meisje meisje dat van roze houdt. Niet dat heel mijn kamer roze is, maar in de winkel pak ik toch wel gauw roze producten. Why? Dat is toch lekker girly! De verpakking is eigenlijk heel simpel, zoals alle producten van Lush eruit zien. Het leuke van Lush is dat er altijd een stickertje op zit wie je product heeft gemaakt. Zo is mijn product door Ben gemaakt op 23-09-2010. Zo weet ik dat mijn product geen 3 jaar oud is, voordat het in de winkels ligt! ( Geloof me, dat gebeurt vaak! ) 
Je hebt Snow Fairy in 3 maten, 100 gram voor € 5,95, 250 gram voor € 10,95 en 500 gram voor € 18,50. Ik kocht een fles van 250 gram, dit is gewoon een normale fles voor douchegel. 

Wat zegt Lush over dit product?
Deze sprankelende dame betovert je met haar magisch zoete liefelijkheid. Pas op, voor je het weet kun je niet meer zonder. Geen Lush Kerstfeest zonder Snow Fairy, de zoetste, schattigste douchegel ooit. En heus niet alleen voor kleine meisjes, we kennen genoeg stoere mannen die een stiekem dansje doen zodra ze horen dat Snow Fairy weer terug is!


Tijdens gebruik
Ik was super blij toen ik eindelijk kon douche met deze douchegel. Ik moest van mezelf eerst wat andere dingen testen. Ooh en wat een heerlijke geur toen ik mezelf insmeerde met Snow Fairy! Love love love love it! Ik wilde het er eigenlijk niet afspoelen. De douchegel schuimt niet zo veel, maar dit vind ik niet erg. Ik hou niet zo van extreem schuimende douchegels of andere verzorgingsproducten.


Eindoordeel 
Ik heb spijt dat ik geen fles van 500 gram heb gekocht. Wat als ik er volgend jaar niet mee haal? Deze douchegel is echt heerlijk en perfect voor liefhebbers van een zoete geur. Voor degene die de Snow Fairy nog willen hebben? Rennen naar Lush want het is alleen te verkrijgen tijdens de kerstcollectie. Ik heb volgend jaar tenminste weer iets om naar uit te kijken! Cijfers
Product 10/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,25

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hem ook en vind hem zoooo lekker dat ik er ook van baal dat ik geen grote fles heb gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij klinkt echt heerlijk! Helaas zit de dichtstbijzijnde Lush helemaal in Amsterdam.:(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 2 flesjes! (in totaal 200 ml samen) dus ik houd het nog wel even uit hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil dit product ook nog hebben; het klinkt erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het met je eens, Snow Fairy is heerlijk, maar ik blijf bij min 100 gram flesje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.