Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 9 november 2010

Shoplog Lush met kerst producten

Ik heb alweer producten gekocht bij de Lush. Ik kan daar gewoon onmogelijk niets kopen! Inmiddels herkennen ze mij ook bij de Lush. Als ik binnenkom vragen ze meteen hoe de producten zijn bevallen. Erg leuk altijd! Dit keer verliet ik de winkel met 6 producten. Ik kon het wéér niet weerstaan. Deze keer heb ik nog wat producten van de kerstcollectie meegenomen. Ik ben altijd gek op de kerstcollectie van Lush. 

Benieuwd welke producten ik heb gekocht? Dan moet je eventjes verder klikken!

Hierboven zie je ze allemaal opgesteld. De welbekende Snow Fairy springt er wel meteen uit. Ik moest deze mierzoete douchegel wel meenemen, want het ruikt toch gewoon super lekker? Het ruikt precies naar de Bubblegum lipscrub waar ik ook gek op ben. Dus als je van ultra zoete geurtjes houdt, dan moet je zeker de Snow Fairy in je kast hebben staan! Voor de Snow Fairy betaalde ik € 10,95. Verder kocht ik ook nog een ander bekend kerstproduct, namelijk de Once A Year massagebar. Voor € 7,95 nam ik het mee en ik ben er gek op. Heb het tot nu toe al iedere dag gebruikt. Echt een heerlijk product die heerlijk naar kaneel ruikt! 


Ik kocht ook nog een paar heerlijke producten voor in bad. Ik ga meestal 1 á 2 keer per week in bad en vind het heerlijk om een product van Lush te gebruiken. Ze zijn net iets specialer dan een normale bruisbal en vaak ook verrassend zoals bijvoorbeeld de Bath Ballistics. Ik koos voor 2 kerst badproducten. Cinders ruikt heerlijk naar kaneel en zijn oranje kleur met rode kristallen valt lekker op. Voor Cinders betaal je € 3,75. Ook kocht ik The Böögg. Niet omdat die heel erg lekker rook, maar eigenlijk omdat ik aan de achterkant allemaal verschillende kleuren zag zitten. Was er benieuwd hoe dit eruit zag in bad. Voor dit sneeuwpop hoofdje betaal je € 3,95. 


Ook nam ik nog 2 badproducten uit de normale collectie. Jullie hebben de MRS. Whippy misschien al gezien. Dit witte taartje met roze versieringen ziet er zo leuk uit! Ik heb deze Bath Ballistic al eens gereviewed en ik vond deze bruisbal zo leuk dat ik het nog eens aangeschaft heb! De review kun je hier lezen. MRS. Whippy kost € 4,65. Ook kocht ik nog een Bubble Bar Slice . De laatste keer kocht ik de Bearded Lady alleen was dit niet zo'n succes. Uiteindelijk bleek dat ik het niet goed had gebruikt. Dus ik kocht A French Kiss om te kijken of ik een Bubble Bar Slice toch wél fijn vind. A French Kiss kost wel € 5,95 wat dus toch wel prijzig is. 

Het eerste product dat ik ga reviewen is The Böögg. Die review kunnen jullie binnen enkele dagen verwachten! Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe Lush producten. Voorlopig maar even uit de buurt blijven van Lush, want anders koop ik de hele winkel leeg. I Love Lush! 


Kijk voor fashion artikelen eens op onze Fashionblog: fashionheaven.nl

12 opmerkingen:

  1. Dat zijn wel erg leuke kerst producten! Ik ben ook wel nieuwsgierig naar de Snow Fairy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van badproducten, ookal ga ik eigenlijk helemaal niet vaak in bad! Maar als ik badproducten heb, dan ga ik uit mijn eigen eerder in bad, dus misschien moet ik er nog eens gaan kopen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke spullen heb je gekocht! Ik heb Snow Fairy nog liggen en wil hem binnen kort toch eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De showergels van Lush zijn echt geweldig ^^
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ Judith: Dat heb ik dus ook. Als ik ze thuis heb wil ik meteen in bad! Vind het niet leuk om in een 'leeg' bad te stappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Lush kerstproducten zijn echt zo zalig! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.