donderdag 2 december 2010

Outfit of the day: White Winter


Het wordt helaas alweer winter. Dit kunnen we helaas niet tegenhouden. Er zitten natuurlijk ook voordelen aan de winter. Sneeuwballen gooien (als het tenminste gaat sneeuwen), schaatsen op natuurijs. Met een mok dampende thee onder een deken op de bank. De kaarsen kunnen weer romantisch aan en ook de kachel mag weer branden. Maar nu het winter wordt mag je weer al je heerlijke warme truien tevoorschijn toveren. Isn't that lovely?

Vandaag een Outfit Of The Day die ik jullie had beloofd in mijn shoplog.  


In de winter vind ik wit, gebroken wit of creme echt super gave kleuren om te dragen. Bijna iedereen draagt zwart en ik loop heerlijk rond in mijn gebroken witte trui. Laatst hebben jullie deze al voorbij zien komen in mijn shoplog. Vandaag kunnen jullie zien hoe ik het gecombineerd heb. 

Nu het nog niet extreem koud is draag ik het gewoon op een legging, de trui zelf is echt super warm. Het het echt niet koud gehad terwijl het die dag toch maar 6 graden was. Een jas was zelfs te warm. Verder draag ik er een stoere riem op om het geheel wat op te leuke. En als schoenen, mijn overheerlijke Uggs! Mijn blog genoot Dominique van onze fashionblog verafschuwt deze schoenen. Maar ik ben er gek op! Ze zijn zooo warm en ik vind ze echt cool. Ook mijn vriend vond ze foeilelijk. Het belangrijkste is dat ik ze mooi vind en als je ze leuk combineert zijn ze echt niet lomp. Ik heb de flap van mijn Uggs voor omgevouwen zodat er dus meer bont te zien is. Voor degene die wél van Uggs houden is hieronder nog een close-up van mijn goddelijke schoentjes die mijn voeten heerlijk warm houden. 


Jurk: Pimpkie
Legging: Pimpkie
Riem: Pimpkie
Schoenen: van Arendonk

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

7 opmerkingen:

 1. Erg leuke winteroutfit! Dat soort dingen draag ik ook het liefst met deze dagen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Ik vond Uggs in het begin ook niet mooi, maar je ziet ze echt overal dat ik er ook voor gezwicht ben. Mijn pa en vriend lache mijn schoene constant uit maar ik heb tenminste niet natte en koude voete!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outit! :) Wat een comfortabele en mooie trui lijkt dat mij ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nouja, bedoelde dus je jurk dan, leek eerst op een lange trui voor mij =p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had een vraagje betreft de Uggs.. zijn dit de hogere versie van uggss? of de lagere met 1 knoop?

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.