vrijdag 31 december 2010

Pretty Beauty Land op naar 2011!


Het jaar is alweer voorbij. Jeetje wat is dat weer snel gegaan! Wat gebeurt er toch allemaal veel in 1 jaar tijd! 5,5 maand geleden postte ik het 1e berichtje op Pretty Beauty Land, had nul bezoekers per dag en wist nog niet wat Pretty Beauty Land mij allemaal zou brengen. En kijk Pretty Beauty Land nu eens! 

Pretty Beauty Land en ik zijn helemaal klaar voor 2011. Weer een jaar om te groeien en om vooral te genieten van mijn blog! Natuurlijk ben ik nog steeds aan het nadenken over veranderingen en verbeteringen. Daarom wil ik het jaar afsluiten met een vooruitzicht op 2011. 


Januari 2011
In januari mag het ik halfjarig bestaan van Pretty Beauty Land gaan vieren! Dit wil ik doen met een heerlijke winactie voor jullie! Ik ga alvast verklappen dat het producten van www.thebeautybakery.nl zijn! Maar morgen kunnen jullie allemaal meedoen met de winactie! Zonder jullie zou mijn blog een stuk minder leuk zijn. Het is fijn om te weten dat meiden je artikelen ook daadwerkelijk lezen en dat je blog gewaardeerd wordt. Ik waardeer al jullie lieve berichtjes en steun ook enorm, daarom wil ik jullie bedanken met een leuke winactie! 

Samenwerking met Ultimate Webshops
Astrid van www.ultimatewebshops.nl en ik hebben een leuke manier gevonden om samen te gaan werken. Ultimate Webshops is een verzamelplaats voor de leukste winkels op het internet! Je vind daar echt super lieve webwinkeltjes met schattige producten, maar ook webwinkels met hele aparte producten. Alle webwinkels zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. Nu hebben Astrid en ik iets bedacht waardoor de bezoekers van Ultimate Webshops ook meteen een indruk over de webwinkels en producten kunnen krijgen. Ik ga reviews en winacties organiseren over de producten van de webwinkels op Ultimate Webshops! Ik blijf reviews schrijven gewoon ontzettend leuk vinden. Ook is het fijn om samen te werken met zo'n enthousiaste vrouw als Astrid die direct openstond voor mijn idee. Natuurlijk zit hier ook een voordeel aan voor jullie. De reviews worden niet alleen op www.ultimatewebshops.nl vertoond, maar ook op mijn blog! Dus nog meer leuke, verrassende en informatieve reviews op Pretty Beauty Land. 

Go Pro! 
Het is voor Pretty Beauty Land tijd om een stapje hogerop te gaan. In 2011 beginnen ik en 2 vrienden van mij, met het bouwen van een professionele website voor Pretty Beauty Land. Mijn vrienden zijn super in websites bouwen en hebben mij aangeboden om een website te ontwerpen, zodat ik eindelijk van dit standaard design af ben. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Gisteren hebben we al wat dingen besproken en kan het echte werk beginnen. Zodra de website klaar is neem ik ook meteen een domeinnaam zodat je niet de hele mikmak prettybeautyland.blogger.com in hoeft te typen, maar gewoon prettybeautyland.nl. Wauwie! Klinkt dat niet professioneel?! Jullie zien de nieuwe website natuurlijk vanzelf online komen en ik hou jullie op de hoogte! 

Voor de rest blijf ik natuurlijk gewoon lekker schrijven, aangezien dat het liefste is wat ik doe! Ik hoop dat 2011 mij nog meer kansen en nog meer plezier oplevert dan 2010 al gedaan heeft. Ook hoop ik dat ik jullie in 2011 gewoon weer terug zie op mijn site. 

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en tot 2011!

Liefs,
Patty

7 opmerkingen:

 1. Jij ook een happy new year! En ik hoop dat 2011 een topjaar voor je word!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat veel nieuwe dingen :) Ik ben benieuwd!!
  Jij ook een fijne jaarwisseling!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind het echt leuk voor je dat je een eigen domein gaat hebben! Als mijn site een halfjaar goed draait ga ik er ook een kopen :) Maar dat duurt dus nog heeeel lang aangezien ik nog maar slechts een weekje bezig ben.. Maar ooit kom ik waar jij nu staat! Succes meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen allemaal die je gaat doen in het nieuwe jaar :D Verder, heb een fijne jaarwisseling en wens je alvast een gelukkig en gezond 2011 toe! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ik snap het. Ook ik (blog) heb pas 3 volgers. Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.