maandag 6 december 2010

Top 5 Budget producten


Niet iedereen kan producten van Chanel en Dior betalen en ook ik heb niet veel 'dure' make-up. Soms een mooie Chanel lipgloss als uitschieter. Ik moet voor die producten dan ook echt sparen. Ik merk wel dat ik bijvoorbeeld geen mascara meer van Etos of Catrice neem. Dan geef ik toch liever iets meer geld uit voor een Rimmel of een Clinique mascara. Ik word ook niet meer warm van de make-up van Etos eigen merk. Als ik make-up koop kijk ik meestal niet naar de goedkoopste make-up, maar ook niet naar de duurste. Ik zit er vaak tussenin en kom dan uit bij merken zoals Rimmel, Sans Soucis en Clinique. 

Maar ook ik heb super budget producten die ik opnieuw blijf kopen! Voor merken zoals NYX en Wet 'n Wild loop ik wél warm! Dit zijn budget merken, maar van goede kwaliteit! Dus vandaag een top 5 van budget producten. Stuk voor stuk zijn het échte aanraders! 
Voila! Mijn 5 budget producten waar ik gek op ben! De precieze prijzen weet ik helaas niet meer, maar ik weet wel dat ze spotgoedkoop waren. Zoals jullie al kunnen zien zie je Catrice, NYX, Wet 'n Wild, Hema en Etos eigen merk. Ik vertelde hierboven dat ik niet meer warm loop voor de merken Etos en Catrice, maar ieder merk heeft toch wel enkele goede producten die ik blijf kopen. 

Aller eerst begin ik met deze 3 producten. Links zie je de welbekende NYX Roundlipstick in de kleur Tea Rose. Een hele bekende kleur! Deze lipstick is echt heerlijk creamy, een mooie kleur en blijft goed zitten. Deze lipstick kun je al voor € 2,49 bij de Boozyshop bestellen! En ze hebben echt super super super veel kleuren! Hoe budget wil je het hebben? 
Dan Etos eigen merk oogschaduw basis. Deze is top, doet wat die moet doen. Niets meer, niets minder. Ik heb het vergeleken met mijn Urban Decay oogschaduwbasis en ik zie géén verschil! Dus volgende keer gewoon weer Etos. De prijs zal denk ik rond de € 2,- á € 3,- liggen en de Urban Decay oogschaduw basis heb ik geloof ik voor € 18,- gekocht... Hmmmmm.
Dan de Hema Eyeliner waarvan jullie gisteren al een review liet lezen. Ik kan alleen maar positief hierover zijn! De eyeliner brengt fijn aan en blijft echt top zitten! Er zit een lang kwastje bij wat voor sommigen misschien wennen is. Ik heb er geen problemen mee en zet in een keer een gitzwarte rechte lijn. Kost € 2,- als ik het goed heb. Ik heb inmiddels M.A.C. gelliner gekocht, maar toch grijp ik vaker naar mijn Hema eyeliner.. Zonde eigenlijk van mijn M.A.C. 

Dan de laatste 2 producten. Ik ben echt een lastige qua blush. Ik heb er al zoveel dat ik eigenlijk amper nieuwe koop. Tenzij de pigment super is of de kleur. Nou deze heeft echt schitterend pigment en de kleur is ook geweldig! Deze blush is € 4,-, maar ik grijp eerder naar deze dan mijn duurdere blushes! Ik ben helemaal gek op deze blush en je hebt ook niet veel ervan nodig om mooie roze wangetjes te krijgen. Dit product zal nog jaaaaren meegaan. Heerlijk idee vind ik dat! 
Dan als laatste. Sommigen vinden het een verschrikkelijk product en sommigen vinden het helemaal geweldig. Ik ben zo'n persoon die dit product geweldig vindt! Een concealer van Catrice in veel verschillende kleuren, dekken goed en blijven prima zitten. Ik gebruik het product dagelijks en heb geen behoefte aan iets anders. 


Nou dit waren mijn budget producten. Mochten jullie nog leuke budget producten hebben die ik écht uit moet proberen, dan hoor ik dat natuurlijk maar al te graag! Laat het achter bij de comments!

6 opmerkingen:

 1. hema blush wet &dry 01 is ook echt top of de
  essence/catrice oogpotloden Vooral voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben stiekem ook van de budget.. hihi!
  Valt Beyu hier ook onder? Daar ben ik ook tevreden over! En catrice, heeft ook een fijne mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NYX lippenstiftjes zijn idd enorm fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.