dinsdag 11 januari 2011

Producten van nagelfabriek!


In mijn brievenbus ontving ik afgelopen vrijdag echt een ontzettend leuk pakketje! Ik zet bij mezelf gelnagels en vind het altijd leuk om verschillende tips te gebruiken. www.nagelfabriek.nl is dus een super leuke webshop voor mij! Maar ze verkopen hier niet alleen producten voor gel- en acrylnagels, maar ook voor nailart! Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt naar de producten en deze webshop?

Ik ben echt gek op verschillende tips, daarom was ik ook super blij met deze 4 verschillende tips. Deze tips plak je dus op je nagel. Dat vormt dan uiteindelijk het gedeelte van je nagel wat normaal wit is als je lange nagels hebt. Links zie je een airbrush nageltip met lieve sterretjes. Daarnaast een transparante blauwe tip. Ook erg gaaf! Ik ben helemaal weg van de 3de tip van links. Dit is een witte glitter tip! Echt geweldig! Rechts een spierwitte tip. Dat vind ik ook echt super! En bovenaan zit een u-vorm in plaats van recht. 


Even een close-up voor jullie (en een beetje voor mezelf!) Isn't it Pretty?! Ik ben echt weg van deze glitter nagel! Natuurlijk zal ik, zodra ik ze op mijn nagels heb, voor jullie een artikeltje maken met foto's. Ik ben in ieder geval al helemaal verliefd. 


Dan kreeg ik ook nog, oranje gel met oranje/gouden glitters. Echt super gaaf! Ben benieuwd hoe dit overkomt op mijn nagels! Onder op de foto ligt een penseel om gel mee aan te brengen. Dan nog Rhinestones in alle kleuren. Geweldig! Die gebruik ik ook erg vaak. Verder kun je op www.nagelfabriek.nl nog andere leuke nailart spullen halen, zoals de stempels van Konad, glitters, fimo staafjes en nagelstickers. Ik vind de prijzen heel erg meevallen. Als je zelf gel- of acrylnagels kan zetten dan is deze site voor tips echt een aanrader. Zij hebben super veel en ontzettend mooie tips! Daarnaast verkopen ze ook nog nepwimpers. Deze webshop is dus echt een kijkje waard voor iedereen. 

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.