woensdag 12 januari 2011

Review: Guhl prachtig lang haarverzorgingslijn


Guhl komt met een nieuwe haarverzorgingslijn: Pluk de Lente. Het woord 'lente' klinkt voor mij als muziek in mijn oren! Ik kan niet wachten tot dat we de winter weer achter de rug hebben. Van mij mogen alle dikke truien weer terug de kast in om vervolgens weer leuke bloemenjurkjes tevoorschijn te toveren! Met deze nieuwe verzorgingslijn van Guhl heb je de lente in ieder geval in je badkamer. Er zijn 3 verschillende lijnen. Prachtig lang, ideaal voor lang haar en geschikt voor alle haar typen. Luchtig en Fris, voor meiden met kort en lang haar en alle haar typen. En de 3e lijn is de Krul-Kracht, voor prachtige krullen! Ik testte voor jullie de Prachtig Lang lijn.

Deze lijn bevat Aloë Vera melk en citroengras en ruikt echt heerlijk fris! De hele lijn heeft dezelfde geur die echt naar de lente ruikt. Een lijn bestaat uit drie producten. Een shampoo, conditioner en een milk spray. Deze lijn hydrateert gericht de droge delen van het haar, maar zorgt dat je hoofdhuid niet te vet wordt. Met lang haar heb je vaak het probleem dat je punten heel droog en dof zijn. Maar als je teveel hydraterende producten gebruikt wordt je hoofdhuid weer te vet. Deze lijn zorgt dat je aanzet niet te vet wordt, maar dat je punten wel gevoed zijn. Aloë vera werkt vochtinbrengend en Citroengras wordt al eeuwen beschouwd als geneesmiddel en staat bekend om zijn verfrissende eigenschappen en talg regulerende werking. 

Shampoo Prachtig Lang
Volgens Guhl verwijderd het mild en zacht het overtollige vet bij de haaraanzet en hydrateert het droog haar tot in de punten. Je hebt maar een klein beetje van dit product nodig, dus lekker zuinig! De shampoo schuimt goed en maakt je haar ook echt schoon. Als je het uitspoelt voelt je haar al heerlijk glad aan. Helaas bevat dit product als 2de ingrediënt Sodium Laureth Sulfate, voor meer informatie moet je dit artikel lezen. Ik zelf vind SLS op mijn haar minder erg dan op mijn gezicht. Het is ook ongelofelijk moeilijk om een shampoo zonder SLS te vinden. Voor een fles van 200 ml betaal je € 5,69. Een prima prijs voor deze fijne shampoo. 

Crème-conditioner Prachtig Lang
Het product zou volgens Guhl gericht de droge delen van het haar hydrateren voor soepele, glanzende lengtes en punten. Ik gebruik deze conditioner alleen in het onderste gedeelte in mijn haar. Het werkt voor mij iets té hydraterend en mijn haaraanzet is al vet genoeg. Ook van dit product heb je maar een beetje nodig. Meestal laat ik het 2 minuten intrekken en dan spoel ik het uit. Ook voor dit product betaal je € 5,69 voor 200 ml. 

Hair milk spray prachtig lang
Deze zou de droge, beschadigde delen van het haar moeten hydrateren voor zichtbaar gezond en glanzend haar tot in de punten. Na het wassen spray je dit in je punten. Als je erg droog haar hebt dan kun je het in je hele haar spuiten. Je kan dit zowel op droog als op nat haar aanbrengen. Echt een boost hydratatie voor je haar. Je hoeft de spray niet meer uit te spoelen. Het werkt echt super voor in mijn punten. Ook dit product is iets to much om het voor mijn hele haar te gebruiken. Dit product zit in een handige spray flacon, wat dus ontzettend makkelijk en hygiënisch werkt! Een hair milk spray kost € 6,69 voor 125 ml.

Ik ben echt ontzettend tevreden over deze lijn en mijn haar ziet er gezonder en glanzender uit. Na het wassen kam ik mijn haar pas als het helemaal opgedroogd is. Je kan het zonder moeite uitkammen en je haar droogt super mooi op. Geen pluizenbol! Buiten deze lijn hoef ik verder niets te gebruiken alleen als ik mijn haar zou willen stylen. Maar mijn haar droogt zo mooi op dat ik dat vaak niet eens meer doe. De prijzen vind ik prima voor deze lijn, want het zijn fijne producten om te gebruiken. 

Cijfers
Producten 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

4 opmerkingen:

  1. Lijken me goede producten, ik ga er eens naar kijken;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lijken me fijne producten!
    ik ga denk ik voor de krullijn kijken!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.