zaterdag 8 januari 2011

Question Time! Waarvoor heb jij je zwaktes?

Sommige dingen kun je niet laten liggen en móét je hebben! Zo ben ik echt een beauty gek, maar er zijn altijd wel bepaalde producten die mijn hartje sneller laten slaan. Iedereen heeft zo zijn favorieten producten. De een loopt in de winkel meteen door de lipgloss en de andere kan niet stoppen met snuffelen naar nieuwe nagellakjes. Question Time gaat deze week over je zwaktes voor bepaalde beauty producten. Dus klets lekker mee en geef jouw mening! 
Question van deze week
Voor welke beauty producten heb jij echt een zwakte? En zijn er ook beauty producten die jij helemaal niet leuk vind om te kopen? 

Ik ben echt compleet verslaafd aan heerlijke zeepjes kopen! Vooral bij Lush! Daar kun je mij uren zoet houden. Ik hou van aparte beauty producten. Daarom ben ik ook zo'n Lush fan. Het is gewoon nét dat tikkeltje anders dan een fles douchegel. Ook online heb ik een enorme verslaving naar deze aparte producten. Zo bestelde ik laatst producten bij thebeautybakery. De producten kun je hier lezen. Qua make-up heb ik toch wel een zwakte voor blush. Dit is echt mijn nummer 1 product! Zo zou ik dus wel € 40,- voor een blush neerleggen, maar niet voor een foundation of concealer.  Verzorgingsproducten die ik niet leuk vind om te kopen zijn een gewone fles shampoo of douchegel. Ik wil dan écht iets aparts. Dus geen Etos fles met een simpele geur. Qua beauty producten koop ik niet graag concealer. Waarom weet ik niet, maar ik vind het gewoon niet leuk om te kopen.

Nu aan jullie de beurt! Ik ben benieuwd!

9 opmerkingen:

 1. Ik heb echt een zwak voor aparte verpakkingen en ook lush gek zo herkenbaar wat je zegt met gewone douchegels en shampoo's die wil ik niet meer vind ze saai dus koop ze niet meer en ook the beauty bakery heerlijk gerbuik daar nu een solid shampoo van geweldig.
  Met make-up koop ik alles graag maar vooral lipgloss en oogschaduw paletten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oogschaduws! In alle vormen en maten: los, pigment, palettes... ik heb er echt enorme zwak voor en ik heb er al zoveel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben verslaafd aan budget dingetjes! Alles wat een leuk prijsje heeft en wat ik ook nog kan gebruiken daarbij maakt mijn hart n sprongetje.
  Ook kan ik heel erg genieten van spulletjes voor in bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een zwakte voor nagellak! Ik heb er zoveel, maar ik kan echt niet stoppen met ze te kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nagellak, Lipgloss en Handcrème. Echt, het is niet normaal hoeveel ik daarvan heb en wil kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O.P.I.lakjes. Als ik ze zie, dan moet ik ze echt hebben. Het is altijd een gedoe om te kiezen welke je mee neemt en welke niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb echt een zwakte voor palettes en oogschaduws, ik hou gewoon ontzettend veel van kleurtjes, vooral van herfsttinten! Ik ben vroeger, toen ik nog werkte, dan ook best vaak thuisgekomen met een kleurtje dat ik eigenlijk al had, omdat ik er gewoon opnieuw weer helemaal verliefd op was geworden! Alleen een ezel stoot zichzelf niet 2x aan dezelfde steen, maar ik dus wel ;-)

  Vroeger schilderde ik namelijk veel: toen op een doek, nu op mijn snoet denk ik, schilderen blijft heerlijk :-) Ik zit dan ook lekkerbaardend te kijken naar al die mooie brush setjes, hihi, maar ja, ik wil dan ook wel kwaliteit dus dat wordt een heel lange termijn project.

  En verder heb ik heel veel haarverzorging, maar dat is niet echt uit liefde, maar omdat mijn haar een geheel eigen mening heeft waar ik het niet altijd mee eens ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lipgloss, nagellak en verzorgingsproducten...... damn ik heb dan ook iets van 200 lipglosses, 200 lakjes enzo!
  pffff... maar ben nu voorlopig wel even uitgekocht. (Hoop ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eigenlijk heb ik niet echt iets waar ik een zwakte voor heb! Er zijn wel een aantal dingen die ik niet leuk vind om te kopen (zoals mascara/eyeliner). En een aantal dingen die ik maar eens in het half jaar of nooit koop (huidverzorging en haar producten). Verder koop ik van alles, ik vind het gewoon leuk om verschillende dingen te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.