Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 5 januari 2011

Review: The Beauty Bakery Cupcake Skin Creamers


Ziet deze cupcake er niet uit om op te eten? Je zult het misschien niet geloven, maar dit kun je niet eten. Maar wat moet je er dan mee? In bad gooien natuurlijk! Dit is een van de weinige cupcakes waarvan je niet dik wordt, en er dus tientallen van mag gebruiken! Dit kleine schattige gebakje van slechts 6 cm hoog is een wonderproduct voor in bad! Why? Klik dan maar even verder. 



Het Product
Het is bijna zonde om deze cupcake in bad te gooien. Het ziet er zo lekker uit! Maar geloof mij, je zult er geen spijt van krijgen als je deze erin gooit. Dit taartje is namelijk gemaakt van shea butter, cacaoboter, amandelolie en walnootolie die je bad binnen no time in een lichaamsmasker veranderd. Als je geen bad hebt is dat ook geen probleem. Haal het toefje van de cupcake af en wrijf deze tijdens het douche over je lichaam. Sheabutter heeft een vochtinbrengende, herstellende en kalmerende werking op de huid. Ook bevat deze cupcake vitamine A en D wat het herstel van de huid verbeterd. Vitamine E als antioxidant en vitamine F voor een verhoogde elasticiteit van de huid. De Walnootolie die erin zit werkt versterkend en verzachtend voor de huid en heeft een ontstekingremmende werking. Cacaoboter wordt al eeuwen gebruikt als natuurlijke vochthersteller. De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke lipiden in onze huid en wordt daarom moeiteloos door de huid worden opgenomen. Voor deze heerlijke cupcake betaal je € 3,95. 





Tijdens gebruik
Mijn cupcake heeft de naam Lila Rosebud en heeft een schattig paars roosje bovenop de topping. Je kan de cupcake dus in zijn geheel in bad gooien en genieten van je lichaamsmasker. Of je gebruikt het gewoon onder de douche en haalt het toefje van de cupcake af en wrijf deze tijdens het douche over je lichaam. Het toefje smelt heel langzaam in vergelijking met de cupcake zelf. Deze smelt redelijk snel zodra het met je huid in aanraking komt. Ga lekker onderuit in bad liggen en je hoeft verder niets te doen dan ontspannen. De geur is totaal niet overheersend. Die had van mij misschien zelfs iets meer aanwezig mogen zijn. 



Eindoordeel 
Ik ben gek op de Skin Creamers van The Beauty Bakery! Ze laten een heerlijk laagje achter op mijn lichaam wat mijn huid even een flinke boost geeft. Ideaal voor mijn extreem droge huidje! De dag erna voelt mijn huid nog steeds ultra zacht en verzorgd aan. Helaas laat deze cupcake na gebruik wel een hele dikke vette rand in het bad achter. Hmmm... dat is dus wel meteen poetsen als je uit bad komt. Erg jammer dat die boters aan je bad gaan kleven. Maar pak even een sponsje en schoonmaakmiddel en je bad is zo weer schoon. Hoeft je moeder ook niet boos te worden dat het bad weer zo vies is. De prijs vind ik op zich wel oke. Die € 3,95 gooi je wel in één keer in bad. Maar de werking van deze schattige cupcake is gewoon super. 


Cijfers
Product 9/10
Verpakking 9/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 5/10 (omdat je het hele bad schoon moet maken na afloop) 

Eindcijfer 7,3

Deze cupcakes kun je online kopen bij www.thebeautybakery.nl. Deze webshop is zeker een bezoekje waard, aangezien het zoveel leuke, aparte en verrassende producten heeft. 

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl  

9 opmerkingen:

  1. Klinkt zo heerlijk! Maar ik vind die producten best wel redelijk duur, dat is dan weer jammer. )=

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik sluit me bij Lieke aan, maar wat is het ergens jammer dat die cupcakes niet eetbaar zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo jammer dat ik geen bad heb :( Zulke producten lijken mij heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed!
    Maar ik heb geen bad, maar wilde deze voor de sier;)
    Maar TBB mailt niet meer terug, want ik zou er een paar gaan ophalen -.-

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze ook heel schattig&fijn! Ik heb ze 1 keer in voetenbad gebruikt en 1x in bad (van iemand anders,zelf heb ik het niet, vandaar dat ik de andere in mijn voetenbad gooide) als ik een bad had zou ik ze zeker vaker bestellen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het klinkt echt heerlijk! Ik wil echt een bad....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze lijkt me zoo lekker! En hij ziet er ook super leuk uit :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.