dinsdag 4 januari 2011

Review: Decubal gezichtscrème Vitaal voor de droge & gevoelige huidIk schreef al eerder een review over Decubal, namelijk over de Douche- en badolie en de bodyolie. Deze producten bevielen mij erg goed. Dus ik hoopte dat ik deze gezichtscrème net zo fijn zou vinden. Deze crème is voor de droge en gevoelige huid. Dus ik was het perfecte persoon om dit product te testen! Daarnaast is het product ook parfumvrij en bevat het geen conserveringsmiddelen. Ideaal, want dat zijn vaak de ingrediënten waar mijn gevoelige huidje op reageert! 
De Decubal gezichtscrème zou herstellend en vitaliserend werken. Het product bevat vitamine B3 en huideigen lipiden. Dit voedt en hersteld de huid. Daarnaast bevat het ook Jojoba olie wat de huid kalmeert en Sheabutter voor een zachte en soepele huid. Dit product beloofd dus heel wat! Ik was benieuwd en testte het voor jullie! 


Het Product
De verpakking van het product is heel simpel. Niet teveel poespas, gewoon simpel rood. Wel zit de gezichtscrème in een handig pompje. Dit werkt hygiënisch omdat je niet iedere keer met je vinger in je crème zit. Ook werkt het gewoon heel makkelijk. Er zit vrijwel geen geur aan de crème, ook niet zo vreemd aangezien het geen parfum gevat. Eigenlijk vind ik dit wel prettig, niet overal hoeft een geurtje aan te zitten. Voor 50 ml betaal je € 12,50. Tijdens gebruik
1 pompje is voldoende voor je gezicht en hals. Je hebt helemaal niet veel nodig van het product. Het smeert makkelijk uit en trekt ook redelijk snel in. De crème is niet erg vloeibaar, maar ook niet té dik.  Ik vind dat het ook echt tussen een dag- en nachtcrème in zit. Mijn huid is echt super gevoelig en reageert erg snel op bepaalde ingrediënten. Deze gezichtscrème voelt echt heel prettig aan op mijn gezicht en er treden ook geen irritaties op. 
Eindoordeel 
Een fijne gezichtscrème, zeker voor de gevoelige huid. Mijn extreem droge huid zou alleen een nóg rijkere crème nodig hebben. Mijn voorhoofd blijft erg droog, de rest van mijn gezicht is wel super goed gehydrateerd. Erg fijn dat dit product geen parfum en conserveringsmiddelen bevat. De verpakking is misschien een beetje saai, maar het pompje is wel ontzettend handig! Ik raad dit product aan voor mensen met een gevoelige huid en voor mensen met een droge huid. Als je echt een hele droge huid hebt raad ik toch een rijkere crème aan. De prijs vind ik prima voor het product. 


Cijfers
Product 7,5/10
Verpakking 6/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,1


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat ie net iets te licht is. Maar dit merk lijkt me sowieso fijn, ik ga er ook binnenkort iets van uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt als een fijne creme, waar je volgens mij ook lang mee doet. Waar kan je het zoal kopen?

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.