Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 28 januari 2011

Review: Les Tissages de Chanel Blush


Iedere keer als ik naar de Ici Paris ging dan vroeg ik of een van de verkoopsters even deze schitterende blush  bij me aan wilde brengen. Ik was echt in love met deze blush. Helaas was deze blush niet echt voor mijn budget geschikt. Ik kon alleen maar kijken naar deze schitterende blush. Een paar weken terug kwam mijn stiefvader ineens thuis met een vvv-bon van € 60,- en die mocht ik hebben. Kunnen jullie nagaan hoe hard ik heb gegild? 



Ik ging met mijn mama naar de Ici Paris. Ik had dus € 60,- maar ik moest ook écht een nieuwe foundation kopen. Ik besloot de blush uit mijn hoofd te zetten en me te focussen op een foundation en iets anders leuks. De verkoopster bracht een Clinique foundation aan en maakte het af met een blush. Natuuuuurlijk gebruikte ze mijn oogappeltje zoals altijd. Jup, ik moest haar hebben! Het was voorbestemd. Deze schitterende blush hoorde in mijn stash thuis. Vanaf de eerste keer dat ik haar op misslipgloss.nl zag was ik verliefd. En nu is dit engeltje voor eens en voor altijd van mij. I'm in heaven! 

Nou dat was The Story van mijn Chanel Blush. Nu op naar de review. Geniet vooral van de schitterende foto's! 



Het Product
Zoals alle producten van Chanel is deze verpakt in een zwart glanzend doosje met het witte Chanel logo op de voorkant. En juist dat simpele, maar ow zo chique uitstraling laat mijn hartje sneller kloppen. Om het doosje zit nog een fluwelen zakje. Als je het doosje opent dan zie je een ware schat. De blush bevat donker roze en licht roze, maar ook prachtige gouden shimmers. Er zit ook een groot spiegeltje in het doosje, wat ook erg makkelijk is. Het kwastje wat erbij zit is op zich wel oke, maar mijn voorkeur gaat toch naar mijn eigen blush kwast. Helaas betaal je voor dit prachtige product wel € 38,50. Maar ik heb er totaal geen spijt van. Deze blush is van de kerstcollectie 2010 en dus helaas niet meer verkrijgbaar. 



Tijdens gebruik
Er zit super veel pigment in deze blush, dus je moet een beetje voorzichtig zijn met aanbrengen. Niet te fanatiek je kwast erin dompelen. Het ligt eraan wat voor effect ik wil bereiken. Deze ene keer breng ik het aan met een normale blush kwast, maar ook vaak met een stippling brush. De gouden glitters vallen niet heel erg op als je het aanbrengt. Het resultaat is een schitterende roze blos. Hieronde heb ik het aangebracht met een stippling brush voor een zachte blos. 



Eindoordeel 
Ik ben zo ontzettend blij met deze blush. Ik gebruik het ook super vaak. Het is misschien een duur product, maar ik heb er echt geen spijt van. Het is echt mijn oogappeltje geworden. De blush geeft een mooi effect en brengt makkelijk aan als je niet teveel op je kwast doet. Ik ben helemaal verliefd op dit product en zal er nog jaren van genieten. Een pronkstuk in mijn stash! 


Cijfers
Product 10/10
Verpakking 10/10 
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,5

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

4 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk voor je dat je hem toch hebt kunnen kopen, ik kan me voorstellen dat je er elke keer weer van geniet als je deze blush in handen hebt! En natuurlijk is ie prachtig. Het zou ook wat zijn als het niet zo was ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beter dat je hem nu toch hebt kunnen kopen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben van de mening dat het beter is om één goeie blush te hebben waar je van houdt dan meerdere minder goeie die je niet vaak gebruikt. Al zou ik zelf niet bijna 40 euro uitgeven aan blush, want ik gebruik het gewoon zelden tot nooit ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een prachtige blush! :-) Wat lief dat je deze blush kreeg :D Kan goed geloven dat je er door gilde, hehe ;-) Veel plezier ermee! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.