vrijdag 11 februari 2011

Heerlijke Valentijnsproducten!Valentijnsdag is voor mij een heerlijke dag met je liefje doorbrengen, of met iemand anders waar je heel veel van houdt. Het gaat bij mij niet om dure cadeau's of om luxe uit eten te gaan. Ook al is dat natuurlijk ook erg leuk! Maar ik kan ook super blij worden van een klein gebaar. Een lief, klein gebaar kan ook heel goedkoop zijn. Zet de kamer vol met kaarsjes en kook zelf iets lekker of zet gewoon lekker een romantische filmp op. Ook een roos krijgen vind ik helemaal geweldig! Maar aangezien ik een echt beauty freak ben heb ik wat lieve cadeautjes op een rijtje gezet die lief én niet veel kosten. Misschien kun je per ongeluk deze pagina open laten staan als je vriend op de pc moet of je koopt het gewoon lekker voor jezelf!

Ik ben gek op thebeautybakery.nl en op lush.nl. Daarom heb ik een paar heerlijke producten uitgekozen die echt perfect als lief gebaar voor Valentijn gegeven kunnen worden. Ik zou het in ieder geval super leuk vinden om dit soort producten te krijgen! 

The Beauty Bakery
The Beauty Bar, Kiss me € 4,50. Ik zou mijn vriendje zeker kussen als hij met dit zeepje aan komt die naar heerlijke, verse kersen ruikt. De tekst op deze beauty bar is een goede hint van zijn kant en jij kan onder de douche genieten van dit heerlijke zeepje. 
Cupcake Bath Bomb XL, My Secret Lover € 7,50. Plons deze maar in je badwater! Wedden dat jij en je lover heerlijk een heerlijk bad hebben als je deze cupcake erin gooit? Je hoeft deze bath bomb natuurlijk niet perse te delen met je lover, maar je kan het ook lekker voor jezelf bewaren. 

Lush
Bruisbal, Sex Bomb € 5,25. Deze super schattige bath bomb tovert je door de geuren van Jasmijn en Ylang om in een ware liefdesgodin. 
Bruisbal Tisty Tosti € 4,95. Een hart met rozenbladeren.... Wat wil je nog meer in bad? Jij en je lover kunnen er meteen induiken en genieten van een waar liefdesbad! 

De producten van The Beauty Bakery kun je alleen online bestellen. Lush heeft een paar winkels in Nederland en België, maar je kunt het ook online bestellen.

Hebben jullie nog leuke Valentijns producten? En wat geef jij je lover? 

2 opmerkingen:

  1. Het hartje van Lush heb ik zelf gehad en het zag echt heel leuk uit als de rozenblaadjes door mijn bad dreven. :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.