zaterdag 19 februari 2011

Question Time! Snorren tijd!


Bijna iedere vrouw heeft het: een snor! De een heeft een lief dons snorretje, maar de ander een snor met zwarte haren. Wij vrouwen doen er vaak alles aan om van die ongewenste haartjes af te komen. Harsen, epileren, scheren, laseren.... Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Je had het misschien al in de gaten, we gaan het vandaag over snorren, snorren en nog eens snorren hebben! En de Question gaat dan natuurlijk over.... Snorren!

De Question van deze week
Heb jij een snor? Zo ja een donkere of een lichte en wat doe jij eraan om er vanaf te komen? Heb jij al een laserbehandeling achter de rug of laat jij het gewoon zitten? Of leen jij soms het scheermesje van je man of vriend om van je overtollige haar af te komen? 

Ja ook ik heb een snor... Boven mijn mondhoeken zitten ook echt zwarte haren. Voor de rest is het gewoon dons. Ik laser niet, ik scheer niet, ik laat het ook niet zitten... Meestal epileer ik het en af toe laat ik het harsen. Niet geheel pijnloos, maar je raakt eraan gewend. Zo ben ik altijd snor vrij en kan niemand zien dat ik er een heb. 

Een groot gedeelte van de vrouwen heeft een snor. Hoor jij bij die vrouwen? Of ben jij gezegend met een haarloze bovenlip? 

4 opmerkingen:

  1. Ik laat het meestal harsen bij de schoonheidsspecialiste. Ik heb het een keer zelfs gedaan met zelfgemaakte hars, maar dat was me toch een beetje te eng. En als ik geen tijd heb scheer ik het snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb gewoon een beetje dons dus het laat het zitten, maar als het erger word ga ik het zeker epileren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb van die fijne donkere haren en ze groeien ook nog snel. Ik kan het elke dag epileren. Als ik het geld zou hebben zou ik het wel willen laseren.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.