maandag 21 februari 2011

Mini Shoplog: MAC, Lush, Make up Store


Afgelopen zaterdag ben ik met vriendjelief naar Amsterdam gegaan nog ter eren van Valentijnsdag. We hebben echt een heerlijke dag gehad! We waren er rond 12 uur en hebben echt genoten met zijn twee├źn. Lekker geluncht en wat gedronken en natuurlijk ook geshopt! Het is helaas maar een mini shoplog geworden, maar het zijn wel producten die ik heel graag wilde! 

Helaas moet ik echt op mijn centjes letten. Ik moet ook nog de rest van de maand mijn benzine voor mijn auto en mijn telefoonrekening kunnen betalen. Ik mocht dus 1 make-up product kopen van mijzelf. Gelukkig was mijn vriendje zo lief om mij een cadeautje te geven. Natuurlijk heb ik ook iets van Lush meegenomen. Ik kan een Lush winkel gewoon niet verlaten zonder iets te kopen! 


Ik word al helemaal gelukkig als ik naar de foto's kijk! Maar hier zie je de producten in volle glorie! Laat ik beginnen met Lush. Dit product ruikt echt heerlijk! Het ligt op dit moment onder mijn neus terwijl ik typ. Hemels! Het is een Happy Blooming Bath Melt en kost € 5,95. Het is een soort bad olie in vaste vorm. Links boven het heerlijke Lush product ligt een product van MAC. Het is een bekend product, namelijk de MAC Lip Erase. Een soort concealer, maar dan zo verzorgend als een lippenbalsem. Zo kun je dus prachtige nude lips maken zonder dat je lippen uitdrogen. Ik heb het in de lichtste kleur genaamd Pale en kost € 17,-. Als laatste een product van de Make Up Store. Ik kocht een High Tech Highlighter in de kleur Venus. Een prachtige cream highlighter! Deze kostte ook € 17,-. 


Dat was mijn mini shoplog voor vandaag! Ik ben echt ongelofelijk blij met deze producten. Over alle 3 mijn aankoopjes komt nog een review. Die kunnen jullie dus binnenkort verwachten. Is er een product waar jullie als eerste een review over willen? Let me know! 

3 opmerkingen:

 1. Leuke spullen heb je gekocht! Ik ben erg benieuwd naar de Lip Erase!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuke spulletjes! I love MUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super leuke dingen heb je gekocht !
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.