zaterdag 26 februari 2011

Question Time! Vraag alles wat je van mij wilt weten!


Het is alweer zaterdag. Poeh wat gaat die tijd toch snel! Zaterdag betekend dus een nieuwe Question Time. Deze keer wil ik het toch iets anders doen dan normaal. Deze keer mogen jullie mij bestormen met al jullie vragen. Het maakt mij niet uit waarover (natuurlijk wel op een nette manier) en ik zal al jullie vragen beantwoorden. 

Dus wil je iets weten over mij? Mijn blog? Mijn vriend? Mijn dieren? Mijn mening of wat dan ook. Vraag het me! En ik zal al jullie vragen beantwoorden. Ik ben benieuwd wat jullie van mij willen weten! 

Ik zit natuurlijk niet de hele dag achter de pc om de vragen te beantwoorden, dus het kan even duren voordat ik antwoord. Houd mijn blog in ieder geval in de gaten en ik zal zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden. 

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we vragen mogen stellen! Ik kan nu alleen niet zoveel bedenken, maar ben benieuwd naar andere vragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben ook wel benieuwd naar de vragen :-)
  Ik heb er zelf eentje, hoe kom jij aan bezoekers voor je blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Zomaar: Ik zit veel op forums waar ik gezellig met andere beautylovers klets. Onder mijn berichtje komt altijd automatisch mijn blog te staan. Ook gebruik ik veel twitter, hyves en facebook. Als ik een nieuw artikel heb geplaatst dan meld ik dat op twitter en facebook, en op hyves plaats ik de blog ook. Ik deel ook veel visite kaartjes uit aan bekende en op verjaardagen. Ik spam niet bij andere blogs, of sites. Ik vind het ook vervelend als ze dat bij mij doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor je comment!  chamafashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.