Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 28 februari 2011

This Month Favourites February



Deze maand heb ik 5 geweldige, super, fantastische, fascinerende, perfecte, heerlijke maar vooral ook goed werkende producten voor jullie. Het is weer tijd voor een nieuwe This Month Favourites aangezien de maand februari weer ten einde loopt. Deze keer heb ik niet zo heel veel producten, maar wel allemaal top producten. Benieuwd naar mijn favoriete producten van de maand februari? 



1. Ik heb mijn Zoeva blush palette herontdekt. Ik vergat het vaak om hem te gebruiken aangezien die in mijn la bij de andere paletten ligt. Tegenwoordig denk ik er vaker aan om het te pakken en geniet ik van de prachtige kleuren uit dit palet! Ik hou van mijn blush palette! 

2. Dan een product die ik laatst al heb gereviewed. De hand sanitizer van Sabon. Hij staat op mijn make-up kastje en ik gebruik het vaak voordat ik mijn make-up opdoe. Ik vind het een fijn idee dat mijn handen ontsmet zijn voordat ik aan mijn make-up zit. 

3. Deze dag/nachtcrème van Therme Facecare gebruik ik inmiddels alweer 1,5 maand. Binnenkort komt hier nog een review over. Het is de 24h Nutritive Face Cream voor de extra droge huid. Hier ga ik nog niet teveel over vertellen. Jullie kunnen alles lezen in de review! 



4. Mijn heilige Shea Soufflé van Pure Nuff Stuff! Hoe kon deze ook ontbreken aan mijn favorieten. Ik heb nog nooit in mijn hele leven zo'n fijne bodybutter gehad! Iedere avond na het douchen smeer ik mij even in met deze overheerlijke bodybutter. I'm so in lalalalalove! 

5. Dan als aller laatste.... Natuurlijk Clinique! Ik kan ook niet zonder dit merk. Dit is al de 4de maand achter elkaar dat er een Clinique product in voorkomt! Deze keer mijn nieuwe foundation. Ik gebruik het nu ongeveer een maand. Het is de Clinique Perfectly Real Make-up. Dit is momenteel de enige foundation die ik gebruik en ik vind het echt super mooi. 



Dat was mijn This Month Favourites voor deze maand alweer. Deze keer maar 5 producten. Ik wil namelijk niet 'zomaar' wat producten kiezen, maar echt mijn favorieten van deze maand. 

Hebben jullie producten van de maand Februari die echt jullie favorieten zijn en die ik echt uit moet proberen? 

5 opmerkingen:

  1. Dat zijn mooie producten allemaal, en idd de palette is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great blog!! It's my first time on your blog<3
    Hope to see you on my blog soon. I buy my new Canon camera this week, so look forward to a renewed "blondis" blog! I hope to see you as a follower on the blog, if you're not already :-I
    au revoir.
    http://www.julia-louise.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk lijstje, die clinique foundation lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die foundation van Clinique lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.