vrijdag 18 maart 2011

Eyes Of The Day: The Filthy Green Look


Vandaag een nieuwe Eyes Of The Day. Excuses dat het artikel pas zo laat online komt, maar ik ben ziek. De griep heeft me flink te pakken helaas. Ik had al wat artikelen klaar staan vandaar dat de afgelopen dagen wel artikelen online kwamen. Maar nu waren ze op. Dit is weer de eerste dag dat ik weer enigszins achter de pc kan zitten. 

Enjoy The Filthy Green look!Helaas is er erg veel fall out te zien op de foto's. Sorry daarvoor, maar met zwarte oogschaduw werken blijft lastig. Ik ben het vergeten weg te halen voordat ik de foto's maakte. Ook zijn mijn wenkbrauwen niet geëpileerd, dus nou niet denken dat ik altijd van die harige wenkbrauwen heb, haha. Dit was weer even een look oefenen voor de modeshow van aanstaande zaterdag. Ik hoop dat ik dan helemaal beter ben. Deze keer gebruikte ik wat Vaseline om de look een beetje viezig te maken. 


Het ooglid heb ik helemaal zwart gemaakt, eerst met potlood en vervolgens met mijn favoriete zwarte oogschaduw van Chanel. Daarna ben ik met een groene kleur aan de slag gegaan in mijn crease en die naar boven gewerkt. Bij mijn wenkbrauwbot heb ik een hele lichte kleur blauw gebruikt. Vervolgens heb ik over mijn hele ooglid een klein beetje vaseline opgedaan. Dep dit er voorzichtig op anders wrijf je alles door elkaar. Daardoor krijg je dus een viezig effect. Als laatste zette ik met zwarte gelliner nog een randje bij mijn wimperrand. 


Onder mijn oog heb ik ook de groene kleur gebruikt en deze een beetje naar onderen vervaagd. Met een oogpotloodje heb ik mijn onderste wimperrand zwart gemaakt. In mijn binnenste ooghoek gebruikte ik ook weer een hele lichte blauwe kleur. Wimpers zijn gekruld met een wimperkruller en vervolgens zwart gemaakt met mijn favoriete Bourjois mascara. 


En dat is hem dan uiteindelijk geworden, mijn Filthy Green Look. Weer een look die ik niet zomaar overdag zou dragen. Overigens zit die vaseline ook niet echt fijn, het voelt heel vies aan. Maar voor een modeshow of fotoshoot is het wel super gaaf. Het geeft net die aparte twist aan je look. 

Gebruikte producten:
Etos oogschaduwbasis
88 palette matte
Zwart oogpotlood Etos
Chanel zwarte oogschaduw
Vaseline
MAC gelliner
Clinique High Lenghts Mascara
Bourjois Volume Clubbing Ultra Black MascaraGebruik jij ook wel eens vaseline bij je look? En maak jij altijd alleen looks waarmee je zo naar school kan enzovoorts, of vind je het ook leuk om met je make-up te spelen? 

10 opmerkingen:

  1. Ik vind het een hele mooie look! Vaseline zou ik nu wel niet op mijn oogschaduw smeren, want dan loop ik binnen het half uur met gecreaste oogschaduw, maar voor de foto's is het wel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Super mooi! Maar vaseline gaat denk ik heel snel creasen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi! Ik hou niet van vaseline, ik gebruik het ook haast nooit, veels te plakkerig.:)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.