donderdag 31 maart 2011

Pretty Beauty Land op F for Fashion


Pas geleden was ik mee als assistent met mijn schoonzusje. Zij is visagist en voor mijn blog mocht ik mee om achter de schermen foto's te maken, mee te helpen en om natuurlijk de modeshow te zien! Ik heb echt een geweldige dag gehad en na zo'n dag wil ik nóg liever visagist worden. Vandaag wil ik mijn dagje met jullie delen en ik heb natuurlijk ook wat foto's voor jullie! 

F for Fashion is een project voor en door jongeren. Bij deze modeshow wordt er niet gekeken naar maten en lengte, maar schoonheid en uitstraling. De modellen werden geselecteerd door een jongerenjury en kregen een training waarin ze leerden lopen en poseren. De show is bedoelt om te laten zien dat je dromen kunt laten uitkomen. Dromen van onzekere jongeren die zij wel een kans geven en niet afwijzen om een maatje meer. Nog voor de show. De zaal is nog helemaal leeg. De catwalk wacht al op de prachtige modellen die zich achter de schermen nog aan het klaar maken zijn. De een zit bij de hairstylist en de ander bij de visagist. 


Ons eerste model was Lisa. Haar haren zijn hier nog niet gedaan, dat werd na de make-up gedaan. Een hele leuk spontane meid die uiteindelijk de prijs kreeg 'Meest gegroeid'. Gekeken van het begin van de Catwalk training en dan nu de modeshow. 


Ons tweede model heet Tara. Toevallig heeft ook zij een 'rode' ooglook. Ook bij dit model is haar haar nog niet gedaan. 


Op de bovenste foto ben ik aan het werk bij F for Fashion. Even de foundation bijwerken van een prachtig model.  Op de 2de foto is Nikki (mijn schoonzusje) aan het werk, die ook bezig is met de make-up. Dat is Samantha, de presentatrice van de modeshow. Ze deed het ongelofelijk goed en ook zij was een super leuke meid om mee te kletsen. 


Voor de modeshow was er ook een fotoshoot voor de modellen. Hierboven zie je de modellen waarvan Nikki de make-up heeft gedaan. Boven zie je de modellen waarbij het haar inmiddels wel gedaan is. De onderste foto is van de presentatrice. En zo eindigde onze dag. Ik heb echt een geweldige dag gehad met mijn schoonzusje en haar vriendin. Het was leuk om het zo eens achter de schermen mee te maken en je eigen modellen later weer terug te zien op de catwalk. Ik kan niet wachten tot volgend jaar. Hopelijk ben ik er dan ook weer bij! Als je meer wilt weten over F for Fasion dan moet je even naar de site fforfashion.nl

3 opmerkingen:

  1. Klinkt als een super geslaagde dag!! leuk dat je mee mocht zeg!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super dat je zo mee achter de schermen kon, dat zal genieten geweest zijn! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super leuk zeg dat je mee mocht, leuk verslag heb je er over geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.