woensdag 30 maart 2011

Heel Condoms, Condooms voor je pumps!


Ik hoorde laatst het woord Heel Condoms op de radio vallen. Godzijdank leven we in een tijd met Google en was theheelcondoms.com al snel gevonden. Het is lang geleden dat ik van een product denk: ''Jeetje! Dat is echt een top idee!'' Maar deze Heel Condoms zijn een top idee! Het is natuurlijk geen echte condoom met glibberige bende erop, maar een leuk stoffen 'condoompje' die je om de hak van je pumps heen schuift. Binnen 1 minuut heb je je saaie oude muffe hak omgetoverd in een fashionable item. 

Je ontvangt ze in een leuk roze plastic zakje met daarop de tekst 'Need a condom fix?'. Daarin zitten je Heel Condoms verpakt. In heb er twee ontvangen, een met veren (Black suede with black feathers) en een met kant (Three layers of black lace fabric).  De Feather condom kost $ 39 en dat is ongeveer € 28,- en de Three Layer condom kost $ 20, wat ongeveer € 15,- is. De prijs vind ik prima, aangezien je dit op al je pumps kan gebruiken en van iedere pump iets totaal anders maakt. 


Zo zien ze eruit als je ze uit de verpakking haalt. Ik echt geen idee hoe dit eruit zou zien op je pump. Je moet er wel hoge hakken voor hebben omdat anders de 'condom' te lang is. Je zou er eventueel ook een stukje vanaf kunnen knippen. Let erop dat het onderste gedeelte van je hak geen scherpe puntjes heeft. Vaak als je er een tijdje mee hebt gelopen gaat de hak een beetje kapot. Hiermee zou je de 'condom' kapot kunnen maken als je het er omheen probeert te schuiven. Als je hak goed is kun je het er gemakkelijk opschuiven en dan zit je condoom! 


Je ziet nog een elastiekje zitten waar je eigen hak van je voet zit. Dit is om de condoom op zijn plek te houden. Als je ze eenmaal aan hebt voel je hier niets meer van. 


Ik heb simpele donkerblauwe pumps gebruikt. Met de Condom Heels zien ze er ineens geweldig uit! Vooral de veren vind ik echt geweldig, maar je moet er wel mee durven lopen. Leuk voor een feestje of een verjaardag. Iedereen zal naar je pumps kijken! 


De 'condoms' met kant zijn echt super schattig! Ook helemaal mijn ding! Ze maken mijn blauwe pumps nu ontzettend chique en cute! Ze zijn minder opvallend dan de veren, je zou zo'n pump ook gewoon in de winkel kunnen vinden. 


Ik vind het idee achter de Heel Condoms echt geweldig! Op deze manier kun je iedere pump uniek maken. De prijzen vind ik ook meevallen, want het resultaat is gewoon top. Nooit meer saaie pumps met de Condom heels. 

Cijfers
Product 10/10
Verpakking/uiterlijk 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 8,25


De Condom Heels kun je online bestellen op www.theheelcondoms.com en zij verzenden gewoon naar Nederland toe. Verzenden naar Nederland kost $ 12 en dat is ongeveer € 8,50. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee eigenlijk zo kun je wat saaie pumps om toveren tot echte party pumps.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Je pumps zien er echt leuk uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig! Handig om je saaie pumps op te vrolijken voor een feest oid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt zo maf, maar het ziet er eenmaal om de pump heen wel erg leuk uit. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig zeg, de naam al. Ideaal voor feestjes. Ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super tof! En het beschermt je hakken ook nog! Ik vind het in ieder geval heel leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Maar wel een beetje appart dat ze het condomen noemen x]

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Okeee ik vind ze echt ontzettend gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toen ik de heel condoms voor het eerst zag, moest ik er niets van hebben, maar ze zijn eigenlijk best wel leuk! Bij de hoge hakken die ik heb, kan ik ze helaas niet gebruiken. wat ik verder niet snap is dat er geen gaatje (met elastiek er om heen) in het heel condoom zit, zodat hij minder snel afslijt.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.