dinsdag 29 maart 2011

Question Time! Mannen en beauty?


I know, het is geen zaterdag, maar vandaag toch een Question Time aangezien die al 2 zaterdagen niet online is gekomen (geloof ik). 

Vandaag gaat de Question over mannen en beauty. Van ons vrouwen wordt verwacht dat wij er altijd tip top uitzien. Haarloos, nageltjes gelakt, lekker geurtje op en haartjes perfect in model. Helaas, ook wij worden niet perfect geboren en moeten dus iets aan ons uiterlijk doen. Maar hoe zit dat dan met de mannen?
De Question van deze week:
Hoe vind jij dat een man zich moet verzorgen? Mag hij zo uit bed stappen en met jou naar een feest gaan of moet hij geëpileerd en al mee op pad? 

Een man moet zich gewoon goed verzorgen. Hij moet gewassen en geschoren zijn. Haren moeten een beetje fatsoenlijk zitten en een lekker luchtje is altijd mooi meegenomen. Nee, een jongen hoeft zich niet te epileren en weet ik veel wat. (Tenzij hij een doorlopende wenkbrauw heeft) Maar scheren is écht een must! Ik heb een fobie voor haar. Natuurlijk hoeft een man niet zijn benen te scheren, maar baarden en snorren moeten sowieso weg! Daarnaast kan ik de rest wat weg geschoren wordt wel heeeeel erg waarderen. 

En jij? Wat vind jij dat een man moet doen qua verzorging? 

10 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik ben het eigenlijk wel met je eens. Ik vind ook dat een man nette nagels moet hebben. Daarmee bedoel ik dat ze schoon en niet afgekloven moeten zijn. Het hoeft er wat mij betreft ook weer niet gemanicuurd uit te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het eigenlijk helemaal met je eens ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat een man zich ook goed moet verzorgen! Ben het helemaal met je eens!
  Ik ga je blog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb mijn vriend aan de Clinique mannenlijn gekregen! Heeft me drie jaar gekost :) Hij heeft een reinigingsgel en een dagcrème en een scrub. Dus wat doe ie? Hij gebruikt de crème iedere morgen, de reinigingsgel eens in de week en de scrub is nog ongeopend! En hij denkt dat hij fantastisch goed bezig is! Ach ja, beter iets dan niks he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Deb: Nee klopt, dat gaat weer te ver. Maar gewoon nette nagels zijn ook fijn. Helaas heeft vriendjelief dit niet.. Hij bijt ze inclusief de huid er omheen haha.

  @ Peggie Timmermans Visagie: Dan heb ik nog 1,5 jaar te gaan! Alhoewel... die van mij scrubt 1 á 2 keer per week en reinigt zijn gezicht ook een paar keer. Crème is me nog niet gelukt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ook dat hij zich moet verzorgen, maar daar heeft de mijne echt het schijt aan. Douchen? Alleen als het echt niet meer anders kan. Bah. :S

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja mannen moeten zich inderdaad ook goed onderhouden ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, goed geschreven! Ik ben het met je eens, een beetje verzorging mag wel. Hoeft niet uren voor de spiegel staan.. maar kom op..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zeker dat een man zich moet verzorgen! Ik vind dat echt belangrijk! Van mij hoeft hij echt niet uren voor de spiegel te staan, maar vind het juist wel goed als hij zich lekker een beetje verzorgd!+

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hygiëne is een must! En daarbij hoort ook een lekker geurtje en haar in model. Het hoeft allemaal niet overdreven veel te zijn, maar een beetje basis-verzorging kan geen kwaad.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.