donderdag 10 maart 2011

Review: Lush Happy Blooming Bath Melt


Carnaval is helaas weer voorbij dus ik moet na 4 dagen feesten echt weer wennen aan het normale leven. Carnavals kleding kan weer terug de kast in, de alcohol verdwijnt langzaam uit mijn lichaam en mijn voeten moeten echt weer bijkomen van het velen dansen. Maar wat een geweldige tijd! Heel Brabant viert feest met elkaar. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar! Maar voor nu.... Back to life, back to reality! 

Eindelijk weer een review over een Lush product! Ik had al een tijdje geen nieuwe Lush producten gekocht wegens geld gebrek, maar ook omdat ik véél te veel producten heb. Mijn bad producten waren een heel eind op, daarom mocht ik iets voor in bad kopen. Vandaar deze goddelijke Happy Blooming Bath Melt.


Het Product
Het ziet er heerlijk uit, maar ruikt vooral ook heerlijk. Er is één voorwaarde waar een lekker bad product bij mij aan moet voldoen, en dat is verrukkelijk ruiken! Zonder moeite voldoet deze Bath Melt aan deze voorwaarde. De geur van kersen maakt mij meteen vrolijk en ik wil meteen in bad springen. Voor € 6,25 heb je deze bath melt van 60 gram. 


Tijdens gebruik
Het product begint al een beetje te smelten als je het in je handen houdt. Je kunt het makkelijk in 3 stukken verdelen zodat je dus 3 keer plezier kan hebben van deze Bath Melt! Gooi een stukje in bad en duik er zelf achteraan. In het water smelt het eigenlijk bijna niet. Pas als je het over je lichaam en tussen je handen wrijft wordt de Bath Melt kleiner. Het bad wordt niet heel erg olieachtig. Scheelt wel weer het bad schoonmaken, maar dat betekend dus ook geen laagje op je huid. 


Eindoordeel 
Lush omschrijft het alsof je uit een coconnetje stapt met een heel nieuw velletje. Dit vind ik eigenlijk wel meevallen. Er blijft niet echt een laag achter op je huid. Op zich wel prettig als je meteen in je kleding wil schieten. Maar vaak ga ik 's avonds in bad zodat het laagje lekker kan intrekken. Helaas is de geur niet zo sterk wanneer je het in bad gooit. Dit had van mij wel iets sterker mogen zijn. Echt jammer, want als je zo aan de Bath Melt ruikt is die zoooooo goddelijk! 

Cijfers
Product 6/10
Verpakking/uiterlijk 8/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 6,75

Lush heeft enkele filialen in Nederland. Die kun je op de site www.lush.nl vinden. Liever vanuit je luie stoel bestellen? Dat kan ook op www.lush.nl 

1 opmerking:

  1. Jammer dat je hem niet zo sterk ruikt, maar hij klinkt wel heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.