zaterdag 30 april 2011

Question Time! Voeten.... Wat doe jij ermee?Je loopt er de hele dag op. Ze brengen je overal naar toe. Ze zorgen dat je kunt fietsen, kunt lopen, kunt auto rijden, enzovoorts, enzovoorts. Eigenlijk doen ze super veel voor je en kun je niet zonder ze. Maar verwen jij je voetjes ook? En maak jij ze ook zomer klaar? 
De Question van deze week:
Hoe zorg jij voor je voetjes? Scrub jij ze lekker iedere week en smeer je ze ook lekker in met bodylotion? Lak jij je nageltjes in alle kleuren van de regenboog? Of zorg jij er zo schandalig slecht voor dat je je voeten liever niet tevoorschijn haalt in de zomer? 

In de winter zorg ik eigenlijk schandalig slecht voor mijn poezelige voetjes. Ik vergeet ze gewoon (i'm sorry feet). Maar als het mooie weer eraan komt en ik mijn voetjes weer in ballerina's en teenslippers mag stoppen, ga ik toch weer beter voor ze zorgen. Vlak voor de zomer doe ik ze helemaal scrubben en goed voeden met lotion voor mijn voeten. En natuurlijk eventjes alle eelt verwijderen. Dan nog een mooi lakje erop en dan zijn ze weer toonbaar! 

Hoe zorg jij voor je voeten? En maak jij ze ook echt 'zomer klaar'? 

9 opmerkingen:

 1. Af en toe met een eelt rasp er over en een voetenbadje zo nu en dan, niet veel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik smeer bijna altijd voetencrème nadat ik uit de douche kom en haal geregeld de voetrasp boven enzo. Maar ik vind mijn voeten toch niet echt mooi eigenlijk, ik verzorg ze wel maar hou ze liever verstopt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe, ik doe in de winter vrijwel niks >< Maar in de zomer probeer ik ze iets meer te verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik scrub mijn voeten altijd mee als ik mijn lichaamscrub maar voor de rest verwaarloos ik ze een beetje! Maar nagellak op mijn nagels is geen beginnen aan want ze zijn zo kort :o

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet of het heel erg is, maar ik doe er niet veel meer dan de nagels knippen en lakken en wassen onder de douche, dus ik verzorg ze niet zo heel erg goed eigenlijk! Misschien goed om eens meer aandacht aan ze te besteden!
  Bedankt voor je comment!

  xoxo Sootjeelina <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga vlak voor de zomer, tijdens de zomer en net erna naar de pedicure. Dan zien ze er altijd netjes uit in de slippers en sandaaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe bijna niets, alleen me voeten insmeren met créme.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik smeer ze in met massage olie, was ze dagelijks en lak ze geregeld.. met een mooi rood lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Overigens wel een must met dit weer.. wil je imemrs peeptoes en slippers kunnen dragen!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.