vrijdag 29 april 2011

Review: Catrice Lashes to Kill, Ultra Black


Oeehh meiden! Ik heb weer een geweldige budget tip voor jullie. Een product die ik net zo goed vind als mijn Clinique product. Dan is het toch wel een top top top budget tip! 

Ik kocht laatst een aantal budget mascara's om eens uit te testen of ze aan mijn andere mascara's konden tippen. Normaal heb ik altijd mascara's van Clinique, Rimmel en Bourjois. De prijzen liggen ongeveer tussen de € 10,- en € 20,-. Benieuwd naar het resultaat? 


Het Product 

Deze mascara kost € 3,99. Dat zie je niet aan de verpakking af. Als er de naam Rimmel of Bourjois op zou staan dan zou ik het ook geloven. Deze mascara heeft de Catrice Lashes To Kill mascara, wat overigens een geweldige naam is voor een mascara. Ik heb de kleur Ultra Black, want als ik mascara opdoe dan wil ik gewoon gitzwarte wimpers. Het borsteltje is best wel breed, wat ik meestal het fijnste vind werken. 

Catrice verteld het volgende over het product: ''With Black diamond powder and carbon black for ultra black lashes. The curved brush covers every lash and gives extra volume. ''


Tijdens gebruik
Eerlijk is eerlijk. Ik stond werkelijk versteld van het resultaat! Wow! Meteen schoot het door mijn hoofd: ''Deze geeft hetzelfde resultaat als mijn Clinique High Lenghts mascara!'' Eigenlijk schandalig dat ik € 20,- uitgeef aan een mascara terwijl het resultaat ook te behalen valt met een mascara van € 3,99. De mascara is niet waterproof, maar als ik het mij goed herinner is die er wel. Ik kies express niet voor waterproof omdat dat veel lastiger is om te verwijderen. Ik vind dat deze mascara meer lengte geeft dan volume, precies zoals mijn Clinique mascara ook doet. Eindoordeel 
Mijn Clinique High Lenghts mascara is bijna op en ik heb altijd gezegd dat ik 'm direct opnieuw zou kopen. Maar ik ga toch echt afscheid nemen van mijn Clinique mascara en in het vervolg koop ik de Catrice Ultra Lashes mascara. Dat scheelt toch maar liefst € 16,-! 

Cijfers
Product 10/10
Verpakking 9/10 
Prijs 9/10 
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 9,25

Catrice is te koop in de Kruidvat filialen. 

11 opmerkingen:

 1. Kijk, dat ziet er nog eens goed uit! Ik vind het zelf altijd erg leuk om budget mascara's uit te proberen en om zo een goede te vinden. Op dit moment gebruik ik een nieuwe van Essence die ook erg fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, helaas heb ike rnog veel liggen anders zou ik deze zeker kopen. het is de vraag of het gek is dat mensen een mascara van €20 euro kopen of dat een merk het er voor durft te verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Clinique heeft t grote voordeel dat je het met warm atwer er zo af spoelt, dat is mij veel waard! ben vaak allergisch voor make up verwijderaars e.d.

   Verwijderen
 3. Wat een verschil, ik heb net 2 nieuwe mascara's gekocht met de 50% korting acties dus heb er voorlopig geen nodig, maar ga deze in gedachten houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaaai verbluffend resultaat ! Het is zo leuk om budget toppers te ontdekken he !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Maccia : Ach de merken weten dat sommigen mensen zo gek zijn om een mascara van € 20,- te kopen. Ik had het geld er ook écht voorover, totdat ik deze Catrice mascara ontdekte. Nu is het echt bye bye Clinique mascara ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat een supermooi resultaat geeft dat! Ik heb vandaag net twee nieuwe mascara's gekocht, dus ik heb genoeg voor het komend half jaar, maar deze zal ik later halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! Wat een verschil! Ik ga de Catrice Ultra Lashes mascara ook kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi resultaat en inderdaad geen geld! Alleen vraag ik me af hoelang deze goed blijft. Ik was zelf ook dolenthousiast met mijn Hema glamour curl mascara van 4 euro maar die was na zo'n 2 maanden al zowat opgedroogd en klonterde heel erg. Dus dat vond ik echt minder. Met Lancome mascara doe ik ruim 6 maanden mee zonder dat dit gebeurt (maar is dan ook een stukkie duurder)...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb nog ruim 5 mascara's liggen, maar daarna ga ik er zeker eentje van Catrice testen. =)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die heb ik ook, die is zo fijn! Ik wil geen andere meer! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.