dinsdag 12 april 2011

Review: The Beauty Bakery, Giant Bath Cake Romantic Nights


Ziet die er niet al super cute uit? Ik ben een meisje, dus roze is altijd, maar dan ook altijd goed! De naam is om bij weg te dromen en de bloemblaadjes maken het geheel perfect. Deze Giant Bath Cake is dan ook echt Giant! Het is ongeveer zo groot als mijn hand, die je lekker decadent in zijn geheel in bad kan gooien. Maar je kunt 'm natuurlijk ook in tweeën, drieën of misschien wel in vieren breken. Het Product
Deze veel te grote, roze bruisbal zorgt ervoor dat je meteen je bad in wilt duiken. En dat is toch precies wat een badproduct uit zou moeten stralen? De rozenbladeren zorgen ervoor dat het een apart product wordt, want als je deze bloemige Bath Cake in bad gooit, krijg je een waar rozen bad! Deze Giant Bath Cake draagt de naam Romantic Nights, maar je hebt nog meer verschillende Bath Cakes zoals: But i love you, Camomile Ocean en Alive & Kicking. Voor een Giant Bath Cake betaal je € 4,95. Een flinke prijs denk je misschien, maar je zou haar dus in meerdere stukken kunnen 'hakken'. Geloof me, breken lukt bijna niet. Deze veel te groot uitgevallen bruisballen wegen maar liefst 200 gram en zijn 10 bij 3 cm. En op zijn tijd willen we allemaal even lekker decadent doen.  


Tijdens gebruik
De rozenbladeren dobberen rond je lichaam wanneer je deze Giant Bath Cake in je bad gooit. De bruisbal lost redelijk snel op. Deze bruisbal ruikt naar Rozen, helaas is dat niet echt mijn geur. Ik hou van zoet, zoeter, zoetst. Maar de rozenbladeren maken alles goed en het is gewoon leuk om in bad te liggen. En stel je eens voor hoe leuk het is als je met je lover tussen de rozenblaadjes badderd! 

Eindoordeel 
Ook de Giant Bath Cakes zijn weer super leuke producten van The Beauty Bakery. En als je van rozen houdt, dan is deze Giant Bath Cake echt iets voor jou! Het laat geen vettig randje achter in je bad en de bloemblaadjes kun je zo weg spoelen. De prijs vind ik ook prima, aangezien je de Bath Cake ook nog in stukken kan breken, zodat je er extra lang mee kan doen. 


Cijfers
Product 7/10
Verpakking/uiterlijk 9/10 
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 7,5

De Giant Bath Cakes kun je bestellen op mijn favoriete webshop www.thebeautybakery.nl. Deze webshop heeft nog veel meer leuke, verrassende en heerlijke bad- en doucheproducten. 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

11 opmerkingen:

 1. Het ziet er echt superleuk uit met die rozenblaadjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er echt leuk uit! alleen jammer dat ik nooit in bad ga, haha :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit vind ik echt leuk!
  Jammer dat ik geen bad heb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik neem ook bijna nooit een douche, alleen in de winter of bij rugmijn wil ik dat wel eens doen. Maar het lijkt me wel heerlijk met die bruisbal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, ziet er echt leuk uit met die rozenblaadjes :D Zo romantisch, hehe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk product en wat een heerlijk bad heb je! Het ziet er heel romantisch uit dat roze water met de rozenblaadjes. Ik wil deze ook eens uitproberen. Hoe voelt je huid aan nadat je uit bad komt, verzorgd en heb je geen bodylotion meer nodig ? Of toch wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Deb ik gebruik hierna nog wel een bodylotion, maar ik heb dan wel een extreem droge huid. Als je een normale huid hebt, heb je hier misschien geen last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de reply! Bij mijn volgende bestelling bij TBB gooi ik deze bath cake ook in mijn mandje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.