zaterdag 9 april 2011

Question Time! Wat zou jij doen met 10 miljoen?


Je kunt deze Question zo Beauty gerelateerd maken als je zelf wilt. Ik bedoel... stel je eens voor wat je allemaal zou kunnen kopen voor 10 miljoen! Maar naast jezelf verwennen zou je ook een heleboel andere mensen in het zonnetje kunnen zetten. Stel je eens voor..... Jij bent opeens in één dag miljonair.... 

De Question van deze week
Geld maakt niet gelukkig. Of toch wel? Als jij miljonair zou worden zou jij dan echt het luxe leventje gaan leiden of blijf jij gewoon jezelf? Wat zou jij doen met 10 miljoen? 


Jeetje, 10 miljoen! Daar kun je zoveel mee! Natuurlijk zou ik als eerste goed, maar dan ook écht goed gaan shoppen. En dan natuurlijk vooral bij de M.A.C, Make up Store, Sephora en ICI Paris. Kleding is natuurlijk ook mooi mee genomen, maar ik denk niet dat ik echt belachelijke dure kleding zou kopen. 

Dan zou ik mijn familie eens goed willen verrassen. Voor mama zou ik een mooi huis kopen. Niet super super super groot. Maar gewoon een groot huis, waar mama eindelijk haar droomkeuken en woonkamer heeft. Het liefste zou ik in dezelfde straat ook nog 2 huizen kopen voor mij en mijn vriend en mijn broer en zijn vriendin. Ook dit hoeft niet zo heel groot te zijn. Gewoon een mooi ruim huis, maar wel prachtig ingericht. Ik ben echt wel een moederskindje dus ik zou het fijn vinden als ik bij haar in de straat woonde. Toch op mezelf, maar toch mama nog dicht bij me. Voor mijn moeder zou ik ook graag een hele kamer in willen laten richten voor haar kaarten. Mijn moeder maakt zelf 3D kaarten en voor alle spullen die ze gebruikt kan ze wel een kamer gebruiken. Mijn stiefvader zou mooie vissen krijgen. Hij is gek op zijn vijver vol met koi karpers. Grote Koi karpers zijn super duur, dus die zou ik wel voor hem willen kopen. Mijn broer zou ik graag zijn muziek studio uit willen laten bereiden. Mijn vader zou een splinternieuwe motor krijgen. En mijn vriendinnen neem ik een weekend mee naar Milaan om te shoppen. Op mijn kosten uiteraard. 

En om dan weer terug te komen op mijzelf. Ik zou nog een leuke auto aanschaffen. Hoeft geen dure bak te zijn, maar mijn auto is aan vervanging toe. Ook zou ik een wei willen kopen voor mijn paard. Door een blessure kan ze misschien niet meer gereden worden, maar ik zou haar wel graag willen houden. Dan kan ze lekker haar leven slijten op de wei. Natuurlijk zou ik dan ook een nieuw paard kopen om wedstrijden mee te rijden, want dat is nog steeds mijn droom.

Natuurlijk vergeet ik ook jullie niet. Ik zou mega winacties houden, zodat ik ook jullie allemaal iets leuks kan geven. Er is niets leukers dan andere mensen blij maken! 

Oke, oke genoeg gedroomd. Helaas heb ik geen 10 miljoen en jullie misschien ook niet. Maar jullie mogen bij deze Question Time wel even dromen van 10 miljoen! 

Wat zou jij doen met 10 miljoen? 

12 opmerkingen:

 1. Een heel mooi groot huis kopen! En een auto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel... ff dromen... (ben toch net wakker dus lukt goed ;-) ik koop gewoon een Sephora met 3 verdiepingen! Dat wordt mijn beauty paradijs en al mijn vriendinnen en moeder mogen daar altijd alles halen wat hun hartje begeert. Voor mijn moeder koop ik een nieuwe auto en een leuk huisje. Natuurlijk ga ik zelf riant op vakantie met de hele fam. en laat ik de tuin rigoureus opknappen.
  En natuurlijk ook een miljoentje of wat aan de goeie doelen schenken niet te vergeten. Zo dit was mijn droom voor vanmorgen nu ff wakker worden met koffie. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Range Rover kopen, Een supermooi huis kopen en heeeeel veel kleren kopen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, leuk verzonnen!
  Wat wij zouden doen met 1 miljoen?
  Vrienden kado's geven! Een hele grote give-away houden! Naar parijs, milaan, londen en ny gaan, daar super veel shoppen! een een prive jet vol kleding naar huis vliegen, thuis een mega walk in closet bouwen in mijn villa! En off course genieten!

  Eef&Lot

  ps: maybe you will follow us?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeeh leuke verzonnen, ehm...
  ik zou heel maar dan ook heel veel gaan shoppen. en cadeactjes kopen voor mijn famillie en vrienden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met 10 miljoen...ik zou heel veel shoppen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eerst en vooral een deel op de bank, een appartement voor mijn ouders en een verplegster voor later voor hen zodat ik zeker ben dat zij altijd goed verzorgd zullen worden! Alleen nog maar jobs aannemen die ik graag wil doen, veeeeeeeeeeeeeeel reizen, een hoop concerten doen in alle landen die je maar kunt bedenken, een huis in het buitenland om de winters hier te ontsnappen. En voor mezelf: de volledige Mac collectie kopen en een paar tassen van Louis Vuitton.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuke reacties.
  Ik win nooit iets.
  Maar ik zou lekker gaan genieten van mijn leven!
  http://brillenmode.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een heel mooi huis.
  Met veel ruimte er omheen
  en een leuke auto.
  En als je een leuke jongen kon kopen, zou ik dat ook doen, haha.
  Deel 8 van het verhaal staat op mijn blog.
  Kom lezen en laat je meeslepen.
  Xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, shoppen bij MAC enzo! En een parachutesprong doen! Dat wil ik al zo lang!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb t al helemaal uitgedacht! Ik koop een appartement in de stadsheer, vlakbij t station in Tilburg. Koop een Maine Coon en een American Bobtail(2 raskatten). Ga naar London, Rome en The Big Apple om te shoppen en geniet van mijn geld voor een keer. Daarna rentenieren en weer gewoon verder leven en studeren. Want de rest van je leven niks doen is ook weer zo. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, dat is moeilijk! Ik denk dat ik eerst veel te lang na zou gaan denken wat ik met dat geld zou willen doen haha. Maar in ieder geval een mooie grote ruimte kopen waar ik een eigen fotostudio kan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.