vrijdag 22 april 2011

Review: NYC Kissgloss


Ik kwam tot de ontdekking dat ik eigenlijk véél te weinig over budget producten schrijf. Hoe leuk is het, als je een top product hebt en dat het ook nog eens spotgoedkoop is? Daar is toch iedereen naar opzoek? Dus ik ben de Kruidvat en Etos ingedoken om voor jullie wat leuke budget producten te scoren. De echte aanraders, of de bar slechte producten zullen jullie langs zien komen op de site. Vandaag de eerste review van de producten die ik heb gekocht, namelijk de NYC Kissgloss. Ik had nog niets van NYC dus ik was erg benieuwd. Deze lipglossjes kosten maar € 1.99, maar zijn ze ook echt een budget tip? 


Het Product
De lipglossjes zien er niet uit alsof ze € 1,99 kosten, maar ik vind een tube wel goedkoper ogen dan een gloss in een stick. Ik vind een tube vaak ook minder fijn werken dan een stick, maar het is wel weer hygiënischer. Je stopt je bacteriën namelijk niet terug in de gloss zoals je wel doet als je een spons applicator gebruikt. Ik heb 2 kleuren gekocht namelijk: 539 Soho Sweetpea en 529 Sugar Hill Shimmer. Ik vind de namen ook erg leuk. Altijd goed als een merk ook daaraan denkt. Dat is voor mij echt het kersje op de taart. 


Tijdens gebruik
De gloss is best wel dik, maar wel heerlijk shimmery. Je kunt toch wel makkelijk doseren met de tube. Er komt niet ineens super veel uit ofzo. De gloss verdeeld makkelijk en blijft ook nog eens goed zitten. Natuurlijk moest ik even uitproberen hoe het resultaat is als je er een MAC Lip Erase onder zou doen. Als je niet weet wat een MAC Lip Erase is lees dan dit artikel. Hieronder zie je het resultaat van gloss met en zonder MAC Lip Erase. 

Eindoordeel 
Ik vind het resultaat met de MAC Lip Erase ook prachtig. De Sugar Hill Shimmer is door de MAC Lip Erase minder shimmery en prachtig voor een nude look. Zonder de Lip Erase is die echt super glitterig. Ook dan is die prachtig. De Soho Sweetpea oogt heel donker roze doordat mijn lippen zo gepigmenteerd zijn. Met de MAC Lip Erase oogt die veel zachter en eerder licht roze. Ook vind ik ze beide prachtig om te dragen. Zo zie je dat ik 2 lipglossen heb gekocht, maar eigenlijk kan ik ze op 4 manieren dragen. Ik ben echt gek op deze glosjes en ik draag ze dan ook vaak. Echt een super budget tip want tja € 1,99 is natuurlijk geen geld! 

Cijfers
Product 10/10
Verpakking/uiterlijk 8/10 
Prijs 10/10
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 8,75

NYC is verkrijgbaar in de grote kruidvat filialen. 

5 opmerkingen:

  1. Erg mooi, maar doe mij maar zonder MAC erase

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne glossjes voor die prijs! Ik gebruik eigenlijk nooit Lip Erase of iets dergelijks.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.