woensdag 20 april 2011

Review: MAC Lip EraseHet is inmiddels alweer een hele poos geleden dat ik mijn MAC Lip Erase kocht, maar dit product is niet meer weg te denken uit mijn stash, helemaal niet nu ik helemaal into de Nude Lips ben. Met MAC Lip Erase maak je de aller mooiste nude lips. Het is eigenlijk een soort lippenbalsem met concealer. De MAC Lip Erase vind ik vooral een aanrader voor meiden en vrouwen met hele gepigmenteerde lippen. 

Het Product
Als je het product koopt dan krijg je het in een zwart doosje met natuurlijk het logo van MAC erop. De Lip Erase zit zelf in een huge glazen potje. Er zit maar liefst 15 ml in en daar kun je een eeuwigheid meedoen. Ik verwachten een lippenbalsemachtige substantie, maar het voelt eigenlijk aan als een concealer. Voor een MAC Lip Erase betaal je € 19,-. Tijdens gebruik
Ik heb van mijzelf hele gepigmenteerde lippen, daardoor komen sommige lipproducten niet mooi uit op mijn lippen. Heel erg vervelend, want ook nude lips zijn bijna onmogelijk. Eerst gebruikte ik altijd concealer, maar dan zie je ieder droog velletje op je lippen zitten en het droogt je lippen echt super erg uit. Nu bestaat gelukkig de Lip Erase. Deze haalt de kleur uit je lippen weg, maar laat het wel natuurlijk ogen. Je kan de MAC Lip Erase ook zo dragen, maar ik vind het mooier met een gloss eroverheen. 

Babor Brilliant Lip Gloss zonder MAC Lip Erase


Babor Brilliant Lip Gloss met MAC Lip Erase

Eindoordeel 
Ik hoorde veel verhalen dat de Lip Erase heel voedend zou zijn. Mij is dit wel erg tegen gevallen. Het droogt mijn lippen niet zo erg uit als een concealer, maar voedt ook niet als een lippenbalsem. Maar geen probleem, ik breng gewoon eerst een dun laagje balsem op, dan mijn Lip Erase en mijn gloss of lipstick. Ik ben echt heel erg blij met dit product en eindelijk kan ik mooie nude lips maken. Ook al mijn lip producten komen beter uit door de MAC Lip Erase. Ik kan niet meer zonder! Cijfers
Product 9/10
Verpakking/uiterlijk 8/10 
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8

De Lip Erase is alleen verkrijgbaar in de MAC Pro Store aan de Heiligeweg in Amsterdam.

10 opmerkingen:

 1. Klinkt erg fijn en ziet er ook goed uit moet ik zeggen! Ik heb zelf niet extreem gepigmenteerde lippen dus wat dat betreft het ook niet echt nodig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh die wil ik ook zo graag eens. Jammer dat een mac pro store nogal ver uit de buurt is. Ik heb van mezelf erg gepigmenteerde lippen dus deze zou wel handig zijn. De lipgloss ziet er toch anders uit met de lip erase he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf niets met de nude trend en ook niet zulke gepigmenteerde lippen, maar ik kan begrijpen dat anderen heel erg blij zijn dat een dergelijk product bestaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt een verschil met of zonder lip erase!
  Ik gebruik zelf nooit lippenstift, dus zal het ook niet zo snel kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt echt superfijn! Ik probeerde het ook met concealer, maar dat droogt mijn lippen uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er echt fijn uit, wil deze ook nog wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij ideaal om nude lippen te verkrijgen, het ziet er in ieder geval goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor je uitgebreide review, nu wil ik em ook :) ik kom helaas niet zo vaak bij een pro store x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Whaaa! Die wil ik! Ik hebzelf erg rode lippen en vind het niet erg mooi icm mijn bleke huid :(

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.