donderdag 14 april 2011

Shoplog Primark Rotterdam


Primark, iedere mode liefhebber praat erover en zegt dat je hier eens in je leven moet zijn geweest. Iedere keer kwam het er niet van, maar afgelopen zondag zijn we dan toch echt gegaan. Om 11 uur stapten we in de auto en begonnen we onze reis naar Rotterdam. Primark here we come! 

Van tevoren was ik al gewaarschuwd voor de enorme drukte. Om 12 uur was het al belachelijk druk en zag je alleen maar vrouwen die hun Primark tassen vol gooiden met kleding. Er stond een wachtrij voor de paskamers waar je bang van werd. Nope, dit is niet een winkel waar je snel even binnen hupt. Maar alles is spotgoedkoop en er zitten geweldige dingen bij! Kijk mee wat ik meenam uit de Primark. 


Ik had echt nog een zomerjas nodig en daar liep ik in de Primark tegenaan. Deze kostte € 30,- wat voor de begrippen van Primark duur is. De kwaliteit voelde goed en hij zat lekker dus ik nam hem mee! 


Een simpel basic shirtje. Voor basic dingen kun je super goed slagen bij de Primark. Voor dit shirt betaalde ik € 4,50 en is gemaakt van een ribstof. 


Whoeeeeeeee! Sexy Killer Heels! Heerlijk, over de top lak pumps. Ik vind ze geweldig! Met maar liefst een hak van 13 cm zijn dit mijn nieuwste Killer Heels. Toen ik ze aantrok en naar buiten liep was een man zo gefocust op mijn pumps dat hij zo tegen een paaltje aanfietste. Het werkt dus, haha! Lak hoeft niet direct ordinair te zijn, als je maar weet hoe je ze kan combineren. Deze Amazing Killer Heels kostte € 13,-. 


Waar kun je nou nog voor € 13,- echte leren ballerina's kopen? Bij de Primark! Deze Taupe kleurige ballerina's zitten echt super lekker. Het is ook weleens fijn om niet op pumps te lopen. 


Ook de accessoires zijn geweldig daar. Links een elastiekje met pareltjes. Ik heb vaak een schuine lage staart  zodat mijn haar over mijn schouder en borst valt. Erg leuk als je dan zo'n lief parel elastiekje in hebt. Rechts zijn speldje met een leuke versiering erop. Leuk om in een knot of zo te verwerken. Elastiekje was € 1,50 en de spelden € 2,-. Als je riemen nodig hebt, moet je naar de Primark gaan. Ik kocht deze 2 setjes voor € 2,- per set. Geen geld toch? Het zijn leuke heup riempjes dus die hebben het niet zo zwaar te voortduren als een normale riem. Kwaliteit is natuurlijk niet helemaal geweldig, maar ach, voor die € 2,-? 


Dan als laatste nog 2 tassen. Als jullie de prijzen horen dan willen jullie meteen naar de Primark rennen. De linkertas in het Taupe/roze kost € 5,- en het zwarte tasje kost € 2,-. Vooral op de Taupe/roze ben ik helemaal verliefd. Lekker apart en een opvallend kleurtje. Het zwarte tasje is makkelijk als ik op stap ga, of gewoon geen zin heb in een grote tas. 

Ik vond het qua kleding echt tegenvallen, maar voor basic shirts en broeken kun je wel goed slagen. De tassen, schoenen en accessoires zijn daarin tegen echt de moeite waard! Ik ben er super blij mee!  

Helaas heeft de Primark geen online shop en zul je dus echt de auto of trein moeten pakken. Er dit een winkel in Rotterdam en in Hoofddorp. Ieder meisje zou hier eens in haar leven moeten zijn geweest.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind die killer heels echt amazing! En die ballerina's zijn uberschattig. Leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je gekocht! en die killerheels zijn echt supervet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen Patty! Primark is zo chill he :) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schattige aankopen! die hakken zijn echt supergaaf!
  XOXO MUCH LOVE

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes! Ik moet toch echt ook een keer naar Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie items heb je gekocht. Ik ben een keer bij Primark geweest in Luik en toen vond ik het echt tegenvallen en heb helemaal gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh, leuke aankopen! Vooral de schoenen zijn leuk :D Veel plezier ermee :D

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.