vrijdag 15 april 2011

Review: Babor Ultra Brilliant Lip Gloss, Zomercollectie 2011


Nude is echt mijn ding. Nude lippen zijn zelfs mijn ware liefde! Natuurlijk hou ik van knalrode lippen op zijn tijd, maar toch grijp ik vaker naar mijn nude lipglossen en natuurlijk mijn MAC Paint Pot waarmee je de beste Nude Lips creëert! 

Ik liet jullie eind vorige week al kennis maken met de nieuwe zomercollectie van Babor. Ik mocht van die collectie 3 producten testen, waaronder de Ultra Brilliant Lip Gloss in de kleur Nude Pink. Zou deze lipgloss een echte aanrader zijn? 


Het Product
De verpakking vind ik eerlijk gezegd tegenvallen. De verpakking van Babor huidverzorging producten kunnen echt prachtig zijn! Zo heeft mijn moeder een oogcrème en naar dat potje kun je uren kijken! Deze gloss zit helaas in een simpele verpakking, maar wel met gouden dop en gouden letters! Deze gloss heeft ook geen sponsapplicator, maar gewoon een kwastje. Voor een Ultra Brilliant Lip Gloss betaal je € 14,50.


Tijdens gebruik
Het kwastje brengt makkelijk aan en er zit genoeg gloss op voor je hele lippen. Je hoeft dus niet 10 keer terug in het potje om je lippen te glossen. De kleur is niet zo dekkend. Het is echt een zachte roze glans. Ik heb hele donkere lippen van mezelf waardoor de gloss amper nog opvalt. Mijn lippen glanzen wel mooi en je ziet een roze gloed. Maar daar heb ik een oplossing voor! M.A.C Lip Erase! Je kunt ook gewoon een concealer pakken. Doe eerst een laagje concealer of M.A.C Lip Erase op en breng daarover deze gloss aan. Het resultaat is echt schitterend en zo komt de kleur goed tot zijn recht. 

Met M.A.C Lip Erase

Zonder M.A.C Lip Erase


Eindoordeel 
De gloss plakt niet en dat vind ik wel erg prettig! De gloss blijft redelijk lang zitten. Als je iets gegeten hebt dan moet je het wel even opnieuw aanbrengen. Deze gloss zorgt samen met concealer of de M.A.C paintpot wel voor de perfecte nude lippen! Ik ben er echt super blij mee, omdat het resultaat gewoon schitterend in. Ik gebruik deze gloss wel alleen in combinatie met mijn M.A.C Lip Erase. 


Cijfers
Product 8/10
Verpakking/uiterlijk 6/10 
Prijs 6/10
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7

Babor kun je online kopen op www.babor.nl en bij schoonheidsspecialistes.  
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

2 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje! Zeker met die mac paintpot eronder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw! Wat een schitterende kleur!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.