donderdag 28 april 2011

Win een armband van glashangers.nl


Ik heb een leuke winactie voor jullie geregeld! Deze keer een prachtig sieraad van www.glashangers.nl. Deze schattige armband met ijsjes, koekjes en cupcakes ga ik weggeven aan een van mijn bezoekers. Benieuwd wat je ervoor moet doen?  Het enige wat je voor deze winactie moet hebben is Facebook. Tegenwoordig heeft bijna iedereen Facebook dus dit is denk ik geen probleem. En wat je moet doen is het volgende: 'Like' de pagina van Pretty Beauty Land op Facebook en laat hier een comment achter. And that's it! Dan maak jij al kans op die mooie armband. 

Ga naar deze pagina (http://www.facebook.com/pages/Pretty-Beauty-Land/108054009280888en klik op 'vind ik leuk' in de linker kolom. Als je deze pagina 'liked' dan wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen rondom Pretty Beauty Land. Je ziet verschillende Sneak Peeks voorbij komen en leuke winacties speciaal voor mijn Facebook fans!

Deze winactie loopt tot donderdag 5 mei 2011. Mocht niet kunnen wachten tot volgende week donderdag en wil je alvast een prachtig sieraad van www.glashangers.nl dan heb ik ook voor jullie een leuke kortingscode namelijk: 2011423. Hiermee krijg je 15% korting op de hele collectie ( De korting is geldig t/m 31 mei en niet geldig i.c.m. andere kortingen of waardebonnen).

6 opmerkingen:

 1. Cute bracelet!

  http://initialed.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke armband, heb het geliked op facebook

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het wordt tijd dat ik eens op FB ga met mijn site...Volgende keer beter. Leuke winactie by the way! Succes aan alle andere meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meegedaan! :)

  Liefs,
  Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een CUTIE armbandje! yum yum die cupcakes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe mee!
  Ik heb de facebook pagina geliked
  Ik heet Tessa Baan.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.