woensdag 25 mei 2011

Cosmania; Een webshop, anders dan alle anderen!Als Beauty Blogger ben ik iedere dag opzoek naar nieuwe webshops, aparte producten en waardevolle informatie. Hoe langer ik blog, hoe kieskeuriger ik word. Eerst vond ik iedere webshop leuk, maar nu moet een webshop mij echt interesseren wil ik er iets over schrijven. Cosmania.nl is zo'n webshop. 

De meeste merken die Cosmania verkoopt zijn exclusief bij hun verkrijgbaar. Ik kwam dan ook merken tegen waarvan ik nog nooit iets had gehoord! Deze webshop boeit mij en hun producten zijn geweldig! Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt?

Zeggen Laqa & Co, Lord & Berry, Shmink, Uslu Airlines, Cake Beauty, Karen Murrell, Steamcream en Cowshed je iets? Dit zijn een paar merken die Cosmania verkoopt. Het is niet zo gek hoor als je ze niet kent. Deze merken komen namelijk allemaal uit het buitenland en zijn moeilijk te verkrijgen in Nederland. En juist daarom is Cosmania zo leuk! 

Ik heb een paar producten van het merk Shmink voor jullie getest. Ik kende dit merk nog niet, maar ik ben echt super enthousiast! De producten die ik heb gekregen zijn een blush, een oogschaduw en 2 lipglossen. 


Shmink lipgloss
Ik heb 2 schitterende kleuren, namelijk Divine em Vintage. Divine is een roze / coraal kleur met gouden shimmers erin. Vintage is meer een fuchsia roze kleur met blauwe en zilveren shimmers erin. De uitstraling van de lipglossen vind ik best wel luxe ogen. Er zit een mooie zwarte dop op en je brengt de lipgloss aan met een kwastje. 


Deze lipglossen plakken niet zo heel erg, maar hierdoor blijven ze ook minder lang zitten. De shimmer die erin zit voel je niet op je lippen als je de gloss draagt. De kleuren zijn niet heel erg gepigmenteerd. De Divine vind ik mooi voor een Nude look en de Vintage is veel meer roze en zou dus gebruikt kunnen worden als je opvallende lippen wilt. De lipglossen kost € 19,- per stuk. Shmink Eye Shadow
Als ik het doosje zie dan denk ik meteen aan MAC. De plastic verpakking van de oogschaduw zelf lijkt weer helemaal niet op MAC. Het zit in een hele simpele verpakking met weinig poespas. Misschien oogt het zelfs een beetje goedkoop. Ik heb de oogschaduw in de kleur Satin, wat voor mij echt een prachtige highlighter is! Ik ben er verliefd op en ben vaak geneigd om deze oogschaduw te pakken. Voor een flink doosje van 3 gram betaal je € 18,- 

Shmink Powder Blush Contour
Van de 4 producten die ik heb ontvangen, is dit toch wel mijn grootste favoriet. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik echt gek op blush! Met name roze blushes! Dus ook deze super gepigmenteerde blush heeft mijn hartje gestolen en wordt nu dus net zo vaak gebruikt als mijn Chanel blush! 

Ook deze blush heeft weer het typische MAC doosje. Helaas is de verpakking van de blush zelf, hetzelfde als die van de oogschaduw. Simpel en saai. Maar deze blush is zoooo gepigmenteerd! Ik heb 'm in de kleur Siesta, een zoete roze kleur. Voor deze blush betaal je € 20,- 

Natuurlijk heb ik ook nog een swatch van de oogschaduw en blush voor jullie. 


Vooral over de blush en de oogschaduw ben ik er enthousiast. Dit zijn zeker aanraders voor jullie! Als laatste heb ik nog een vraag. Als jullie één kleur mochten kiezen qua lipglos, welke kleur is dat dan? 
Als ik in een winkel sta dan trekken altijd de roze lipglossen mij het meeste. Bruin trekt mij echter het minste. Bruin is gewoon niet mijn kleur.  

7 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit! :D Ik vind die Divine lipgloss vooral erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik vind de lipglossen het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit zeg, die blush is mooi en die oogschaduw vind ik ook wel wat! Ik ga er gelijk een kijkje nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er goed uit, de glossjes vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die oogschaduw en blush zijn superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blush! Alleen de lipgloss vind ik geen 19 euro waard eigenlijk..:/

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.