donderdag 12 mei 2011

Outfit & Eyes Of The Day: Moederdag!Afgelopen zondag was het weer Moederdag en ik vind het altijd leuk om op zulke dagen, meer aandacht te besteden aan mijn haar en make-up. Maar natuurlijk ook aan mijn kleding! Vandaag dus een Of The Day artikel van wat ik aanhad op Moederdag! 


Met Moederdag heb ik eerst 's ochtends een ontbijt gemaakt voor mama. Daarna ben ik met mijn vriend en zijn zusje naar Breda gereden naar mijn schoonmoeder (Ja, dat hoort er ook bij). Toen zijn we weer terug naar mijn moeder gegaan om met zijn allen te gaan gourmetten. Super gezellig en de moeders waren natuurlijk super verwend. Zoals dat natuurlijk ook hoort op Moederdag! 


Dit was het jurkje wat ik droeg. Het jurkje heb ik vorig jaar gekocht bij de H&M. Ik vind het een hele mooie, maar ook een hele nette jurk. I love it! De hals is best hoog en daarom zitten hele mooie glinsterende zwarte stenen. Dat maakt de jurk helemaal af! Verder draag ik nog zwarte pumps van Invito. 


Even een Full Face foto. Mijn haren heb ik gekruld, maar dan wel alleen de onderkant van mijn haar. Dit vind ik vaak mooier dan het helemaal krullen. Op mijn lippen heb ik mijn nummer 1 favoriete lipstick van Sans Soucis in de kleur Soft Rose. Ik vind de kleur echt super mooi. Op mijn gezicht draag ik een tinted moisturizer van Wet 'n Wild. Mijn lievelings blush van Chanel op mijn wangen en ik gebruikte een wenkbrauw potlood van Hema. 

De foto van mijn ooglook is helaas mislukt. Ik gebruikte een nieuwe oogschaduw van het merk Shmink. Een prachtige zacht gouden kleur met veel shimmer. In mijn crease gebruikte ik een bruin/grijze kleur uit een palette van Chanel. Ik gebruikte verder nog een eyeliner van Catrice en een oogpotlood van de Etos. 

Hebben jullie deze Moederdag ook extra aandacht besteed aan je uiterlijk of niet?

6 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.