woensdag 11 mei 2011

Review: Catrice Gel Eye Liner


Sinds ik mijn MAC gel eyeliner heb, ben ik er gek op! Maar ja, het wordt wel een duur grapje als je alleen maar MAC eyeliners koopt. Dus Pretty Beauty Land ging opzoek naar andere gelliners die iets beter voor de portemonnee zijn. Natuurlijk probeerde ik er ook een van het budget merk Catrice. Benieuwd of dit een echte budget topper is? 

Het Product 
Sinds de lijn van Catrice vernieuwd is, vind ik de producten er echt geweldig uitzien! Deze gel eyeliner zit in een rond potje. Ongeveer hetzelfde als een MAC potje, maar dan iets groter. Daarop staat netjes het merk en in zilveren letters staat er ook Gel Eye Liner op. Een prima verpakking als je het mij vraagt. Ik heb deze eyeliner in de kleur 020 It's Mambo Nr. 2. Een hele donkerbruine kleur met kleine glitters en een paarse glans. Voor deze gelliner betaal je € 3,99 en voor een MAC gelliner € 18,-. Qua prijs is het dus zeker een budget product. 

Tijdens gebruik
Een gelliner breng je aan met een kwastje. Dit kan met een Angle Brush of met een ander dun eyeliner kwastje. Gebruik gewoon lekker wat jij fijn vind. Ik gebruik ze beide. Het is maar net wat voor resultaat ik wil. Als je de eyeliner aanbrengt vallen de glitters nog maar amper op, net zoals de paarse glans. Maar deze eyeliner oogt wel zachter dan een zwarte eyeliner. Tegenwoordig hou ik meer van de neutrale looks en daar past deze eyeliner dus beter bij. De eyeliner blijft de hele dag goed zitten, maar is wel gemakkelijk te verwijderen met make-up remover. 


Eindoordeel 
Ik ben echt super tevreden met deze gelliner! Als je de eyeliner swatcht op je hand dan is die zwart/bruin met glitters en een paarse glans. De glitters en de paarse glans zie je dus niet op je oog. Mij maakt dat niets uit, want ik ben niet zo van de gekleurde eye liners. Of ze moeten wel héél mooi zijn! Maar in principe draag ik alleen of zwart of bruin. De prijs, kwaliteit en uitstraling vind ik allemaal geweldig. Dit is dus zeker een hele goede budget tip als je niet veel geld uit wilt geven aan een fijne gelliner. 

Pluspunten:
- Budgetproof
- Fijne gelliner
- Mooie verpakking


Minpunten:
- De glans en glitters zie je niet als je 'm aanbrengt (dat is voor mij geen probleem)


Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 10/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 8,25 

Catrice is verkrijgbaar bij de kruidvat.

8 opmerkingen:

 1. Oh gaaf dat Catrice nu ook Gelliners heeft. Ik heb er 1 van MAC vind die dingen echt fijn en vind dat het beter blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf zeg, ga ik zeker even voor kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er eentje van Essence maar wil er ook nog graag eentje van Catrice proberen. Ik vind de kleur erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me een hele fijne eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem zelf ook en ben er echt erg blij mee! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor al enige tijd dat ik probeerde uit te vinden in het net net wat je schreef hier. Er is geen twijfel dat de meeste van uw suggesties hebt volkomen gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.